Galatasaray Nihat Kahveci'den Süper Kupa yorumu: 5-0 biterse ne olacak? Tarihte yazacak

Nihat Kahveci'den Süper Kupa yorumu: 5-0 biterse ne olacak? Tarihte yazacak

03.04.2024 - 11:07 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray'ın sahasında Hatayspor'a karşı 1-0'lık kazandığı maçın ardından yorumlarda bulunan Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçına U19 takımıyla katılma ihtimaline karşı açıklamaları gündem oldu.

Nihat Kahveciden Süper Kupa yorumu: 5-0 biterse ne olacak Tarihte yazacak

Galatasaray - Hatayspor maçıyla Süper Lig'de 31. hafta heyecanı milli ara sonrasında devam etti. Ezeli rakibi Fenerbahçe ile kıyasıya şampiyonluk mücadelesi veren Sarı-Kırmızılılar, Hatayspor karşısında 12'de golcüsü Mauro Icardi ile öne geçti. Mertens'in kullandığı kornerde ceza alanında net bir kafa vuruşu yapan Arjantinli süperstar karşılaşmanın tek golünü kaydetti ve şampiyonluk yolunda Cim Bom'a çok kritik 3 puanı kazandırdı.

Haberin Devamı

Nihat Kahveciden Süper Kupa yorumu: 5-0 biterse ne olacak Tarihte yazacak

Maçın ardından yorumlarda bulunan Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçına U19 takımıyla katılma ihtimaline karşı açıklamaları gündem oldu. Nihat Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde;

'MUSLERA'YI TEBRİK EDİYORUM'

"Muslera'yı tebrik ediyorum. Büyük takımda istikrarlı bir şekilde 500 maç oynamak kolay değildir hele Galatasaray gibi bir takımda. Ben Muslera'ya 2024 yazıp yanına sonsuzluk koyarım. 'Ben bırakıyorum' diyene kadar, öyle bir kredi var bana göre. (Hatayspor'un iptal edilen golü) Bende o golle ilgili hiçbir tartışma yok, gol iptali normal."

Nihat Kahveciden Süper Kupa yorumu: 5-0 biterse ne olacak Tarihte yazacak

ICARDI'YE ÖVGÜ

"Adamın morali bozulmuyor, kendi kalene gol atıyorsun Kasımpaşa'da, penaltı kaçırıyorsun gidiyorsun telafi ediyorsun. Bu tez konusu olur. Icardi işin içine artık kafasını koydu. Kafasını çalıştırıyor. Son 3 maçta attığı son 3 gol kafa golü."

Haberin Devamı

Nihat Kahveciden Süper Kupa yorumu: 5-0 biterse ne olacak Tarihte yazacak

FLAŞ SÜPER KUPA SÖZLERİ

"Galatasaray'ın Fenerbahçe U19 takımı ile sahaya çıktığında ben rotasyon yapacağını düşünmüyorum. Süper Kupa maçına ya çıkmazsın ya da çıkarsan A takımla çıkmalısın. Benim görüşüm, katılan olur, katılmayan olur. U19 takımı ile çıktın, Galatasaray da ciddi oynadı 5-0 falan bitti. Ne olacak? Tarihte yazacak o."