Fenerbahçe Nijerya Futbol Federasyonu'ndan Osayi-Samuel açıklaması: Hoşunuza gitsin ya da gitmesin

Nijerya Futbol Federasyonu'ndan Osayi-Samuel açıklaması: Hoşunuza gitsin ya da gitmesin

21.03.2024 - 15:59 | Son Güncellenme:

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasında yaşanan olaylarda Osayi-Samuel gündem olmuştu. Nijerya Futbol Federasyonu'ndan 26 yaşındaki oyuncuyla ilgili bir açıklama geldi.

Nijerya Futbol Federasyonundan Osayi-Samuel açıklaması: Hoşunuza gitsin ya da gitmesin

Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe'nin karşı karşıya geldiği karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından saha bir anda karışmıştı.

Haberin Devamı

Sahaya giren bir Trabzonspor taraftarı, sarı - lacivertli oyunculara doğru yönelirken, Bright Osayi-Samuel ve Jayden Oosterwolde başta olmak üzere sahada büyük bir arbede yaşanmıştı.

OSAYI-SAMUEL OLAYLARIN İÇİNDE

Yaşanan olaylarda Trabzonspor taraftarı ile Nijeryalı oyuncu Osayi Samuel de arbede yaşamıştı. Trabzonspor maçının ardından Nijerya'nın 22 Mart'ta Gana ve 26 Mart'ta Mali ile oynayacağı hazırlık maçlarına Bright Osayi-Samuel de davet edildi.

Nijerya Futbol Federasyonundan Osayi-Samuel açıklaması: Hoşunuza gitsin ya da gitmesin

NİJERYA FUTBOL FEDERASYONU'NDAN OSAYI-SAMUEL AÇIKLAMASI

Bright Osayi-Samuel'in Nijerya Milli Takım kampına katılmasının ardından Nijerya Futbol Federasyonu Medya Sorumlusu Babafemi Raji, 26 yaşındaki oyuncu hakkında şunları söyledi:

"Onun burada olmasından dolayı hepimiz çok heyecanlıyız. Burada harika ve disiplinli oyuncular var. Hoşunuza gitsin ya da gitmesin. Osayi, sadece Nijerya'daki değil tüm Afrika futbolundaki en disiplinli oyunculardan biridir. Provokasyonun üzerinde durmayacağız. Burada konu Nijerya Milli Takımı ve o da burada bir yer edinmek için mücadele ediyor. Osayi ve ekibin geri kalanı Cuma günü Gana'yı mağlup etmemiz için elinden geleni yapacak."