Tenis Novak Djokovic maskesiz etkinliğe katılmış

Novak Djokovic maskesiz etkinliğe katılmış

10.01.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Novak Djokovic’in 16 Aralık’ta testinin pozitif çıkmasının ardından ertesi gün bir etkinlikte maskesiz olduğu ortaya çıktı. Sırp raket son gelişmenin ardından herhangi bir açıklama yapmadı.

Novak Djokovic maskesiz etkinliğe katılmış

Avustralya’da mahkeme kararını bekleyen Novak Djokovic’in, aşı muafiyetine konu olan 16 Aralık 2021’deki Kovid-19 testinin pozitif çıkmasının ertesi günü, bir etkinliğe maskesiz katıldığını gösteren fotoğrafları ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Sırp raketin avukatları tarafından mahkemeye sunulan savunmasında, 16 Aralık’ta Kovid-19 testinin pozitif olduğu ve bu sebeple tıbbi olarak aşı muafiyeti kazandığı belirtilmişti. Tecrübeli tenisçinin kendi sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarda, 17 Aralık tarihinde Sırbistan Ulusal Posta Servisi’nin adına bastırdığı pul törenine katıldığı ve bu etkinlikte maskesiz olduğu görüldü. Konuyla ilgili Djokovic tarafından herhangi bir açıklama yapılmazken fotoğrafların ve etkinliğin günü konusunda bilgi verilmedi.

‘Absürd bir durum’

Öte yandan UEFA Başkanı Ceferin de, Novak Djokovic’in başına gelenleri yorumladı. Ceferin, “Eğer Avustralya ona muafiyet verdiyse şimdi onu sınır dışı etmeye çalışmaları absürd bir durum. Bana göre bu doğru değil. Ülkeye gelmesini daha önce de istemiyorlarsa o zaman bunu neden daha önce bildirmediler?” dedi.

Haberin Devamı

Rakipler belli oldu

Avustralya Açık Tenis Turnuvası’nda eleme turu kuraları çekildi. Avustralya Açık Tenis Turnuvası’nda eleme turu kuraları çekildi. Türkiye Tenis Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, organizasyonda Türk sporcuların maç yapacağı rakipleri de belli oldu. Buna göre milli tenisçi Cem İlkel Fransız Enzo Couacaud ile Altuğ Çelikbilek ise Amerikalı Ernesto Escobedo ile karşılaşacak.