Beşiktaş Oğuzhan Özyakup'tan sürpriz! Burak Yılmaz'ın yanına gidiyor

Oğuzhan Özyakup'tan sürpriz! Burak Yılmaz'ın yanına gidiyor

01.09.2022 - 08:46 | Son Güncellenme:

10 yıllık Beşiktaş kariyerini sonlandıran Oğuzhan Özyakup, yeni takımıyla anlaştı. Deneyimli futbolcu Oğuzhan Özyakup, Burak Yılmaz'ın formasını giydiği Fortuna Sittard ile anlaşma sağladı. İşte detaylar...

Oğuzhan Özyakuptan sürpriz Burak Yılmazın yanına gidiyor

10 yıllık Beşiktaş kariyerin son veren 29 yaşındaki Oğuzhan Özyakup'un yeni takımı belli oldu.

Haberin Devamı

ŞENOL GÜNEŞ İLE ZİRVE YAPTI
Şenol Güneş sonrası Abdullah Avcı ve Sergen Yalçın ile de toparlanamayan Oğuzhan Özyakup, bu süreçte yaşadığı sakatlıklar nedeniyle birçok maç kaçırdı. 2012-13 sezonunda Beşiktaş'a gelen Oğuzhan Özyakup, Slaven Biliç ile iyi bir dönem yaşadı. Ancak zirvesi Güneş'in ilk iki sezonunda gerçekleşti. Öyle ki bu dönemde lakabı Oz Büyücüsü'ne çıktı. Ancak Beşiktaş ile Şampiyonlar Ligi sahnesinde de görünmesine rağmen uluslararası bir transfer gerçekleştiremedi.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA DEĞİŞİKLİK
Sahip olduğu potansiyeli tam olarak istikrarlı şekilde sahaya yansıtamayan Oğuzhan Özyakup, kontratının sona ermesinin ardından sosyal medya adreslerinin profil bölümünde değişikliğe gitti. Beşiktaş formalı profil fotoğraflarının yerine sivil görünümlü fotoğraf kullanan oyuncunun Instagram'daki son paylaşımlarıysa ABD'deki tatilinden oldu.

Haberin Devamı

Oğuzhan Özyakuptan sürpriz Burak Yılmazın yanına gidiyor

FORTUNA SİTTARD'LA ANLAŞMA SAĞLADI

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Oğuzhan Özyakup, Burak Yılmaz'ın formasını giydiği Hollanda ekibi Fortuna Sittard ile anlaşma sağladı.

BEŞİKTAŞ'TA 26 GOL 41 ASİST
Kariyerine AZ Alkmaar altyapısında başlayan Oğuzhan Özyakup, oradan Arsenal'e transfer olmuştu. Daha sonra Arsenal'den Beşiktaş'a transfer olarak 10 yıl forma giyen 29 yaşındaki futbolcu birçok şampiyonluk elde etmiş ve oldukça formda sezonlar geçirmişti. 2012 yılında Arsenal'in U21 takımından 500 bin Euro bedelle transfer olan Oğuzhan Özyakup, Süper Lig'de Beşiktaş'la 226 maça çıktı ve bu maçlarda 26 gol ve 41 asist katkısı yaptı.

Türkiye A Milli Takım formasını da 43 kez giyen Oğuzhan Özyakup, 1 gol attı. Bu gol de doğduğu ülke olan Hollanda'ya karşı atıldı.