Galatasaray Okan Buruk: Galatasaray'ın hedefi Avrupa’da kupalar kazanmak!

Okan Buruk: Galatasaray'ın hedefi Avrupa’da kupalar kazanmak!

27.05.2024 - 01:16 | Son Güncellenme:

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Konyaspor maçının ardından basın mensuplarıyla buluştu.

Okan Buruk: Galatasarayın hedefi Avrupa’da kupalar kazanmak

Süper Lig'de üst üste 2'nci şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Panathinaikos ile Euroleague'de şampiyonluk yaşayan Başantrenör Ergin Ataman'ı kutlayan Buruk, "Ergin hocamı tebrik ediyorum. Kendisi çok değerli ve çok iyi bir Galatasaraylı. Ergin hoca şampiyon, Galatasaray şampiyon" dedi.

'Sonunda iyiler mutlaka kazanır diyorduk ve sonunda iyiler kazandı' diyen Okan Buruk, sözlerine şöyle devam etti:

"Erden Bey’e teşekkür ediyorum Başkanımız, yönetim kurulumuz hepsi büyük destek verdi. Galatasaray camiasına yakışır şekilde mücadele etmeye çalıştık. Tekrar bir şampiyon, 24. şampiyonluk. Hedefler bitmiyor. İnşallah hedefimiz 5. yıldız. Çok şükür bu şampiyonluğu yaşadık. Nerede olursa olsun. Geçen hafta da yaşayabilirdik. Bu hafta yaşadık. Allah şükrediyoruz, bu şampiyonluğu verdi. O yüzden nerde olursa olsun bu şampiyonluğu yaşamak çok güzel. Oyuncularımıza çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Hedeflerle ilgili de konuşan sarı-kırmızılıların teknik direktörü, "Galatasaray’ın hedefi hem şampiyon olmak hem de Avrupa’da kupalar kazanmak. Bu sene Şampiyonlar Ligi’nde çok önemli bir mücadele verdik. Bütün takımlara dişimizi geçirdik. Hiçbirine karşı ezilmedik. Bence Türk futbolu için çok değerliydi. Çok yoğun bir sene yaşadık. İnşallah önümüzdeki sene de aynı performansı gösteririz. Geçen sezon sahamızda tek mağlubiyetimiz Giresunspor’a karşıydı. Bu sene de Fenerbahçe’ye karşı oldu. İç saha performansımız bu anlamda çok değerliydi. Taraftarlarımızla birlikte inanılmaz mücadele verdik" açıklamasında bulundu.