Galatasaray Okan Buruk, Mauro Icardi için milli arayı işaret etti!

Okan Buruk, Mauro Icardi için milli arayı işaret etti!

28.10.2023 - 22:55 | Son Güncellenme:

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Trendyol Süper Lig'in 10'uncu haftasında Rizespor'u 1-0'lık skorla mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Kazanmanın kendileri için çok önemli olduğunu belirten Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Kendi sahasında hiç kaybetmemiş bir Rizespor'la oynadık. Bu maçı hedef almış, hafta içi bu maça hazırlanmış bir takım vardı. Üst üste oynadığımız zorlu 2 maç ardından konsantrasyonu zor bir maç olacağını düşünüyorduk, nitekim böyle oldu. Birçok pozisyonumuzda özellikle ceza sahasına yaklaştığımız yerlerde hem bizim bireysel hatalarımız hem de rakibimizin savunmasının güçlü bir şekilde var olması bizim net gol pozisyonlarımız engelledi. İkinci yarı attığımız gol ve devamında hem bizim hem de rakibimizin pozisyonları vardı. Genel olarak baktığımızda bizim için kazanmak çok önemliydi. 9 maç üst üste kazandık. Bu 6 deplasmanın da 5'ini gol yemeden bitirdik. Bu anlamda bu bizim için değerli. Ben Rizespor'u da oynadığı oyun için tebrik ediyorum. Maçın sonuna kadar çok mücadele ettiler" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Hafta boyunca zorlu maçlar oynadıklarını ifade eden Buruk, "Şampiyonlar Lig'i maçları çok zor geçiyor. Sonunda bu kazanma serimizi sürdürmek bizim için çok önemliydi. İki tarafta da yarışıyoruz. İki tarafta da zorlu karşılaşmalar oynuyoruz. Rizespor deplasmanı da bu anlamda zorlu bir maç oldu. Bir yandan maç oynuyoruz, bir yandan da kazanmaya çalışıyoruz. Bunu daha iyisine çıkmamız gerekiyor. Bugünkü performansımız ortalama bir maç performansımızdı. Bu tür karşılaşmaları daha iyi oynamamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

İcardi'nin iğne ile maça çıkması hakkında açıklamalarda bulunan Okan Buruk, "İğne ile oynadıktan sonra süresi fark etmiyor. Bu maçı başlayıp bitirebiliyor. İyileşme süresini kendiliğinden beklersek, uzun bir süre alabilecek. O yüzden şu anda maçı oynuyor. Antrenmanları takımdan ayrı yapıyor. Sadece maç günleri iğne olup maça çıkmaya çalışıyor. Onun içine zor ama Galatasaray için çok fedakarca davranarak takımında ne kadar değer verdiğini, oynamayı ne kadar sevdiğini gösteriyor. Milli takım arası onun için bir dinlenme fırsatı olabilir" diye konuştu.

Haberin Devamı

Yazarlar