Galatasaray Okan Buruk resmen Galatasaray'da! Yıllık ücreti açıklandı

Okan Buruk resmen Galatasaray'da! Yıllık ücreti açıklandı

23.06.2022 - 10:57 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da Okan Buruk dönemi resmen başladı. Sarı-kırmızılı kulüp, Okan Buruk'la 1+1 yıllık sözleşme imzalandığını KAP'a bildirdi.

Okan Buruk resmen Galatasarayda Yıllık ücreti açıklandı

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Okan Buruk oldu. Sarı-kırmızılı kulüp, 48 yaşındaki teknik adamla 1+1 yıllık mukavele imzaladı. Galatasaray Kulübü, Okan Buruk'un sözleşme detaylarını da Kamu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.  

Haberin Devamı

İşte sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklama: "Futbol A Takımımızın Teknik Direktörlüğü için, Şirketimiz ile Sayın Okan Buruk arasında 2023-2024 sezonu sonuna kadar  1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzalanmıştır.  Buna göre Teknik Direktörümüze 2022-2023 sezonu için net 17.000.000 TL sezonluk ücret ödemesi yapılacak olup, Şirketimiz tarafından uzatma opsiyonunun kullanılması halinde Teknik Direktörümüze 2023-2024 sezonu için net 20.000.000 TL sezonluk ücret ödemesi yapılacaktır."

ERDEN TİMUR'DAN OKAN BURUK SÖZLERİ

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur düzenlediği basın toplantısında Okan Buruk hakkında da açıklamalarda bulundu. Timur, "Okan hoca bizim için çok büyük bir değer. Hepimizin bildiği gibi çok çalışkan bir süreç yürütüyor. Sözleşmemiz 1+1 oldu. Kendisi rakamsal hiçbir şey konuşmadı. Kendisini bu konuda zorladım ama rakam konuşmadı. Birlikte mücadele vereceğiz. Bugün olması gereken şekilde bir ekibi olacak hocamızın. Kendisi bir çalışma yapıyor. Galatasaray için uzun vadede önemli bir yeri olacak." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

BURAK YILMAZ'DAN DESTEK PAYLAŞIMI

Galatasaray'ın eski futbolcularından Burak Yılmaz, Sarı Kırmızılıların yeni teknik direktörü Okan Buruk'a başarılar diledi. Geçtiğimiz günlerde Fortuna Sittard ile sözleşme imzalayan Burak Yılmaz paylaşımında "Okan abicim kalbim her zaman seninle" ifadelerini kullandı.

Okan Buruk resmen Galatasarayda Yıllık ücreti açıklandı

EMRE BELÖZOĞLU'NDAN OKAN BURUK AÇIKLAMASI

Medipol Başakşehir Teknik Direktör Emre Belözoğlu, A Milli Takım, Galatasaray ve Inter'den eski takım arkadaşı olan Okan Buruk'a başarılar diledi. Belözoğlu paylaşımında "Her şey o güzel gönlünce olsun Okan abim" ifadelerini kullandı.

Okan Buruk resmen Galatasarayda Yıllık ücreti açıklandı

 

OKAN BURUK'UN INTER GÜNLERİ