Galatasaray Okan Buruk ve Yusuf Demir görüşmesi!

Okan Buruk ve Yusuf Demir görüşmesi!

16.01.2023 - 13:15 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de son olarak Hatayspor'u mağlup eden Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk, Yusuf Demir ile özel görüşme gerçekleştirdi.

Okan Buruk ve Yusuf Demir görüşmesi

Spor Toto Süper Lig'de yoluna kayıpsız devam eden Galatasaray'da Hatayspor maçının ardından moraller tavan yaptı. Teknik Direktör Okan Buruk'tan Yusuf Demir'e mesaj geldi.

Haberin Devamı

TRİBÜNLER TIKLIM TIKLIM
Sarı-Kırmızılı futbolseverler, Nef Stadyumu'nu tıklım tıklım doldurup, 90dakika boyunca takımlarına destek verdi. Bu arada 44 binden fazla biletli seyircinin karşılaşmayı takip ettiği bilgisine de ulaşıldı.

OKAN BURUK'UN GÖZÜ EFSANELERDE
Galatasaray, 2012-13 sezonundan sonra ilk kez ligin ilk devresini zirvede tamamlarken, müthiş serilere de imza attı. Cim Bom, ligde peş peşe 8. galibiyetini aldı. Okan Buruk, kulüp tarihinde bunu başaran 4. isim olurken, kişisel rekorunu da geliştirdi. Buruk, şimdi gözünü efsanelerin rekoruna ortak olmaya dikti. Galatasaray tarihinde peş peşe 9 zafer elde isimler Mustafa Denizli (1987-88 sezonu) ve Fatih Terim (2011-12 sezonu) oldu. Antalyaspor karşısında da 3 puan gelmesi durumunda Buruk, iki efsaneyi yakalayacak. Sarı Kırmızılılar, ligde 8 maçlık kazanma serisine uzanırken, arada iki de kupa galibiyeti elde etti. Resmi müsabakalardaki zafer serisi 10 maç.

Haberin Devamı

STOPER VE FORVET
Erden Timur Aanholt ve Seferovic'le yolları kesin olarak ayıracak. Ardından bu bölgelere iki önemli isim takviye edilecek. Şampiyonluk yolunda kayıp yaşamak istemeyen Galatasaray yönetimi bu takviyelerle Okan Buruk'un elini daha da güçlendirecek.

YUSUF DEMİR'E ŞANS
Yaz transfer döneminde takıma katılan Yusuf Demir, geldiği günden bu yana pek forma şansı bulamadı. 19 yaşındaki genç futbolcu, şimdiye kadar 6 maçta 129 dakika forma giydi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ise genç sağ kanat oyuncusu ile bir görüşme yaptı. Buruk, öğrencisi ile yaptığı konuşmada, ona gelecek maçlarda şans bulabileceğini belirtirken, 'Hazır ol' mesajı verdi.

Yazarlar