Galatasaray Okan Buruk yıldız oyuncunun transferine onay verdi! Galatasaray girişimlere başladı

Okan Buruk yıldız oyuncunun transferine onay verdi! Galatasaray girişimlere başladı

06.07.2023 - 11:53 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın şampiyon hocası istedi, yönetim operasyonu başlattı. Okan Buruk’un, “Kadromda görmeyi çok isterim” dediği yıldız oyuncu için ikinci operasyon adına harekete geçildi. Sarı-Kırmızılılar, Suudi Arabistan kulüplerinden önce işi bitirmeye çalışacak.

Okan Buruk yıldız oyuncunun transferine onay verdi Galatasaray girişimlere başladı

Galatasaray transferde sessizliğini sürdürüyor. Sezonu şampiyon olarak tamamlatan ve ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde tesmil edecek olan sarı-kırmızılılarda henüz hareketlilik başlamadı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk geçtiğimiz günlerde ismini verdiği yıldız oyuncuyu kadrosunda görmek istiyor. Galatasaray yönetimi Okan Buruk'ın ısrarla istediği yıldız oyuncunun transferi için girişimlere başladı. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

ICARDI VE PAREDES'TEN SONRA BERNAT

Galatasaray ile ilgili Fransa'dan yeni bir transfer iddiası gündeme geldi. Foot Mercato'da yer alan habere göre, sarı-kırmızılıların Mauro Icardi ve Leandro Paredes için Paris Saint-Germain ile görüşmelere devam ettiği belirtildi.

Paris Saint-Germain'in, Arjantinli yıldızın transfer operasyonundan 12 milyon euro kazanabileceği öne sürüldü.

PSG'nin ayrıca yeni sezonda kadroda düşünülmeyen isimlerden biri Juan Bernat'ı Galatasaray'a önerdiği aktarıldı. Yeni sezonda sol bek takviyesi de yapmak isteyen Galatasaray'ın, Fransız ekibinden gelen bu öneriye sıcak baktığı vurgulandı.

Haberin Devamı

Paris Saint-Germain'in Galatasaray'a önerdiği 30 yaşındaki Juan Bernat'ın Fransız ekibiyle olan sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

30 yaşındaki İspanyol sol bek Juan Bernat, geçen sezon PSG'de 36 maçta süre aldı. Bernat, bu maçlarda 2 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

Okan Buruk yıldız oyuncunun transferine onay verdi Galatasaray girişimlere başladı

OKAN BURUK'TAN TRANSFER SÖZLERİ

İngiliz ekibi Hull City’nin 4-3’lük galibiyetiyle tamamlanan karşılaşmanın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Transferle ilgili son durum ve Icardi konusunda Okan Buruk, “Genel olarak hep söylüyoruz. Süreç devam ediyor. Ne kadar devam edecek bilmiyorum. Başkanımız, yönetim kurulumuz kesin kararlı. Erdem Bey önemli çalışma yürütüyor. En kısa zamanda aramızda olmasını, olmalarını istiyoruz. Tatil süresi uzadıkça oyuncunun maça hazırlanma süresi de kısalıyor. O süreyi kaybediyoruz. Tatil uzadıkça oyuncular fiziksel olarak kayba uğrayacak. Beklentimiz, beklentim bu, en kısa zamanda. Büyük bir çaba var bununla ilgili. İnşallah yeni transferlerimiz gelecek. Milli oyuncularımızı da kullanmaya başlayacağız. Lucas’ın ufak sakatlığı var yarın MR’ı çekilecek. Genel olarak tablomuz kötü değil. Oyuncuları bekliyoruz, gelecek ama elimizdeki kadro da iyi kadro. Maçın başında bunu gösterdik. Birçok milli oyuncumuz da önümüzdeki günlerde oynayacak. Özellikle forvet bölgesinde eksikliğimiz var. Bu dönem içinde yaşayacağımız en büyük sıkıntı. Orada orijinal olarak Barış’ın ikili oynadığı, tek oynamaya alışık değil. Bugün de tek oynadı ve elinden geleni yapmaya çalıştı. Barış opsiyonumuz var. Çok büyük sıkıntımız yok ama oyuncular geldikçe biz de daha mutlu olacağız, psikolojik olarak da güçleneceğiz” sözlerini kaydetti.

Haberin Devamı

Okan Buruk yıldız oyuncunun transferine onay verdi Galatasaray girişimlere başladı

KAMADA İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

Sarı-Kırmızılı yönetim 2. transfer için yoğun mesai harcıyor. Galatasaray’dan 2. Daichi Kamada taarruzu... Cim Bom, teknik direktör Okan Buruk’un son röportajında “Kadromda görmeyi çok isterim” dediği Japon futbolcunun transferini bitirmek üzere tekrar harekete geçti.

Okan Buruk yıldız oyuncunun transferine onay verdi Galatasaray girişimlere başladı

SUUDİLER DEVREYE GİRMEDEN...

Frankfurt’tan ayrılan 26 yaşındaki 10 numaranın bonservisini alabilmek üzere daha önce bir teklif sunan Sarı-Kırmızılılar, yıldız futbolcunun çok sayıda talibinin olması ve süre istemesi nedeniyle beklemeye geçmişti. Galatasaray Yönetimi bu kez daha yüksek bir teklifle Kamada’nın kapısını çalarak, Suudi Arabistan kulüpleri piyasayı yükseltmeden operasyonu başarılı bir şekilde tamamlamanın hesaplarını yapıyor.

Haberin Devamı

TAM ARADIĞI 10 NUMARA

Frankfurt formasıyla 179 maça çıkıp 40 gol 33 asistlik bir performans sergileyen Kamada’nın en büyük özelliği, klasik 10 numaralar gibi değil, aynı zamanda 8 numara gibi de oynayabilmesi, tempolu ve mücadeleci bir yapıya sahip olması. Okan Buruk’u cezbeden en önemli özelliği de bu. Aynı zamanda iyi bir takım oyuncusu olan Kamada’yı ısrarla isteyen kulüplerin başında ise Milan geliyor. İtalyan medyasına göre Kırmızı-Siyahlı kulüp görüşmelerden çekilirse, Galatasaray son derece avantajlı görünüyor. Çünkü genç yıldızın Avrupa’da kalmak istediği belirtiliyor.

Okan Buruk yıldız oyuncunun transferine onay verdi Galatasaray girişimlere başladı

ÇOK FAZLA TALİBİ VAR

Aslan’ın şampiyon hocası Okan Buruk, transfer çalışmalarıyla ilgili verdiği son raporda, Kamada’nın Galatasaray’a gelmesini ne kadar çok istediğini anlatırken, şu ifadeleri kullanmıştı: “Daichi Kamada boşta ama almak isteyen takım çok fazla var. Çok fazla isteyeni, talibi var. Önemli takımlar da istiyor. Zor bir operasyon. Biz bugün gelmeden de konuştuk. Anlaşacağı yerler de vardı ama şu ana kadar imza atmadı.”

Haberin Devamı