Galatasaray Okan Buruk'tan Jorge Jesus'un sözlerine yanıt: Önde olan biziz

Okan Buruk'tan Jorge Jesus'un sözlerine yanıt: Önde olan biziz

22.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Başakşehir maçının ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Jesus’un “Galatasaray’ın üzerinde baskı oluşturduk” sözlerine Okan Buruk'tan yanıt gecikmedi.

Okan Buruktan Jorge Jesusun sözlerine yanıt: Önde olan biziz

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Fatih Karagümrük'ü Nef Stadyumu'nda ağırlayacak olan Galatasaray'da hazırlıklar sürüyor. Sarı-kırmızılılar, Karagümrük maçından da galibiyetle ayrılarak şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmanın planlarını yapıyor.

Haberin Devamı

Başakşehir maçının ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Jesus’un “Galatasaray’ın üzerinde baskı oluşturduk” sözlerine Okan Buruk'tan yanıt gecikmedi. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve ayrıntılar...

GALATASARAY'DA HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Fatih Karagümrük ile evinde oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmana devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde yapılan antrenman, topla ısınmayla başladı. Üç grup halinde 5’e 2 pas çalışmasıyla devam eden idman, taktik çalışmayla sona erdi.

Sol arka adalesinde orta düzey zorlanma tespit edilen Mauro Icardi’nin tedavisine devam edildi.

Sarı-kırmızılılar, bugün saat 17.30’da yapacağı idmanla Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

Haberin Devamı

Okan Buruktan Jorge Jesusun sözlerine yanıt: Önde olan biziz

ICARDI ZOR GOMIS HAZIR

Galatasaray’da Alanyaspor maçında sakatlanan Mauro Icardi’nin durumu belli oldu. Kulüpten yapılan açıklamada Arjantinli futbolcunun sol arka adalesinde orta düzey zorlanma tespit edildiği belirtildi. Icardi’nin yarınki Karagümrük maçında oynamasının zor olduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılılarda Gomis’in göreve hazır olduğu bildirildi.Galatasaray hazırlıklarını dün akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Okan Buruktan Jorge Jesusun sözlerine yanıt: Önde olan biziz

OKAN BURUK'TAN JESUS'A YANIT

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus’un çarşamba günü oynanan ve son dakikada kazanılan Başakşehir maçı sonrası, “Lider Galatasaray’ın üzerinde baskı oluşturmak istiyorduk. Hedefimize ulaştık” sözlerine sarı-kırmızılı kulüpten yanıt geldi.

Florya’da ekibiyle değerlendirme yapan Teknik Direktör Okan Buruk’un konuyla ilgili çok rahat olduğu öğrenildi.

Başarılı teknik adamın, “Baskı üzerimizde olsa hep kazanır mıyız? Önde olan biziz. Baskı da biz de değil Fenerbahçe’de. Kaldı ki finalleri oynamaya alışkın bir ekibim var. En üst seviye takımlarda ve liglerde oynamış, kupalara alışkın tecrübeli oyuncularım bulunuyor” şeklinde değerlendirmelerde bulunduğu bildirildi.

Okan Buruktan Jorge Jesusun sözlerine yanıt: Önde olan biziz

TECRÜBELİ FUTBOLCULAR BÜYÜK AVANTAJ

Bu toplantının ardından Galatasaray’da kritik haftalara girilirken Gomis, Mertens, Oliveira ve Mata gibi büyük liglerde forma giymiş ve oynadığı mevkiinin önde gelen oyuncuları olan tecrübeli isimlerle beraber yine Icardi, Torreira ve Zaniolo gibi yıldız futbolcuların varlığı büyük avantaj olarak görülüyor.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılar son haftalarda yaşanan baskı psikolojisine örnek olarak da son oynanan Alanyaspor maçını göstererek, “Panikte olsak sıkıntı yaşardık. Alanya maçındaki görüntü rahatlığımızın ispatı. Çok rahat bir galibiyet aldık ve yolumuza devam ettik” yorumunda bulundular.

Okan Buruktan Jorge Jesusun sözlerine yanıt: Önde olan biziz