İspanya La Liga Olcan Adın için flaş Granada iddiası

Olcan Adın için flaş Granada iddiası

29.08.2016 - 17:32 | Son Güncellenme:

Galatasaray Kulübü, Olcan Adın'ın sözleşmesini feshettiğini Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi.

Olcan Adın için flaş Granada iddiası

Sarı kırmızılı takımda yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen tecrübeli futbolcu yönetim tarafından Umut Bulut, Tarık Çamdal ve Endoğan Adili ile birlikte kadro dışı bırakılmıştı. yönetimin kendilerine kulüp bulmalarını istediği futbolculardan henüz kulüpten ayrılan olmamıştı.

Haberin Devamı

Galatasaray Sportif A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Levent Nazifoğlu bu futbolcularla ilgili yaptığı açıklamada, gelen teklifleri kabul etmedikleri için tepki gösterirken, Olcan Adın'ı diğer üç isimden ayırdığını tecrübeli futbolcunun yurt dışından bazı takımlarla transfer görüşmelerini sürdürdüğünü ifade etmişti.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi internet sitesindeki kayıtlara göre, tecrübeli oyuncunun sözleşme detaylarının yer aldığı sayfada, tek taraflı fesih ibaresi yer alıyor.

Olcan'la uzlaşmadan fesih

Galatasaray fesih işlemini Olcan Adın ile uzlaşmadan yaparak UEFA'nın belirlediği 65 milyon Euroluk harcama limitine aşmamak için bu yola başvurdu. Ancak oyuncu ve menajeri ile uzlaşma sağlanmadığı için Galatasaray ile Olcan Adın arasında hukuki süreç başlayacak. Kulüple iki yıl daha sözleşmesi bulunan Olcan'ın toplamda 3 milyon 700 bin euro garanti para alacağı vardı.

Haberin Devamı

Bu arada Olcan'ın İspanya'nın Granada takımı ile görüştüğü ve büyük ihtimal ile İspanyol kulübü ile sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

Olcan Adın için flaş Granada iddiası