Fenerbahçe Olexandr Karavaev, İstanbul'a geldi!

Olexandr Karavaev, İstanbul'a geldi!

04.01.2017 - 23:52 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerini sürdürdüğü Ukraynalı futbolcu Olexandr Karavaev, İstanbul'a geldi.

Olexandr Karavaev, İstanbula geldi

Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerini sürdürdüğü Ukraynalı futbolcu Olexandr Karavaev, İstanbul'a geldi. Tarifeli uçakla Kiev'den İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelen 24 yaşındaki futbolcuyu, kulüp yetkilileri karşıladı.

Haberin Devamı

Havalimanından alınarak konaklayacağı otele götürülen Ukraynalı futbolcu, yarın transfer işlemlerinin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolünden geçecek. Karavaev'in, 6 Ocak'ta Antalya'da başlayacak devre arası hazırlık kampında takıma dahil olması bekleniyor.

Bonservisi Shaktar Donetsk'te bulunan ancak Zorya'da kiralık olarak forma giyen genç orta saha oyuncusu, bu sezon oynadığı 24 maçta 6 gol ve 2 asistlik bir performans sergilemişti.

"Fenerbahçe beni geliştirecek"

Olexandr Karavaev, Türkiye'ye yola çıkmadan önce Ukrayna basınına konuştu. 24 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe'yi seçmesinde 2 nokta olduğunun altını çizdi.

Karavaev, milli takım konusunu gündeme getirerek, "İlk olarak Fenerbahçe büyük bir geçmişe sahip ve hep kazanmak için oynuyor. Bu sürekli kazanma isteği beni geliştirecek. İkinci olarak da Fenerbahçe göz önünde bir kulüp ve Ukrayna milli takımına gitmem için bir avantaj." dedi.

Haberin Devamı

Denys Boyko'nun taraftar tavsiyesinde bulunduğunu aktaran Ukraynalı yıldız, "Taraftarların tutkusundan, statlardaki kalabalıktan ve özellikle insanların futbolla yaşamasından bahsetti Boyko. Ukrayna'da az sayıda taraftara oynuyoruz. Fenerbahçe'nin çok güçlü bir desteğe sahip olduğunu biliyorum. Taraftar desteğiyle oynamak çok önemli." diye konuştu.

Yazarlar