Trabzonspor Olmayınca olmuyor!

Olmayınca olmuyor! 

07.04.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de 33. haftada Trabzonspor evinde Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. Bordo-mavililerin 2 topu direkten dönerken, Kayserispor kalecisi de tam 10 net kurtarış yaptı.

Karadeniz ekibi ilk 3 hedefinde son 2 maçta 4 puan kaybetti. Bordo-mavililer 4-3-3 ile 4-2-3-1 arasında değişen ve tek pas ile çıkmaya çalışan bir anlayıştaydı.

4-4-1-1 oynayan Kayserispor’da özellikle Hüseyin Türkmen’in olduğu kanattan akın çabası vardı. Zaten 7’de de Pedro Henrique, Hüseyin’i rahatça çalımlayıp içeri girdi, Muğdat’a golü attırdı.Golü yedikten sonra oyunu rakip yarı sahaya yıkan Trabzonspor, 19’da çok güzel paslarla geldi, Ekuban ceza sahası içinde şutunu çekti, top yandan dışarı gitti. 25’te Flavio’nun sağdan ortasında Bakasetas kafa vuruşunu yaptı, kaleci Doğan çok iyi kurtardı.

28’de bu kez Nwakaeme pasını yolladı, Bakasetas önce güzel kontrol etti, ardından şık bir şutla işi bitirdi: 1-1Oyunun hakimiyetini alan ev sahibinde 31’de Ekuban’ın sol ayağıyla uzaktan şutunda Doğan kornere çeldi.

İkinci yarıda da Trabzonspor tempoyu istediği gibi ayarladı ve 52’de Nwakaeme’nin şutuyla gole çok yaklaştı. 64’te Bakasetas’ın frikiğinde Doğan köşeden iyi çıkardı, devam topta Flavio’nun kafa vuruşunda da Doğan başarılıydı. 80’de Ekuban’ın ceza sahası önünde sert şutu direkten döndü, Trabzonspor üzüldü. 84’te Bakasetas bir frikik şansı daha yakaladı ama Doğan yine izin vermedi. 86’da bu kez Baker frikikte topun başındaydı, ama bu sefer üst direkt engelledi.

Haberin Devamı

Yazarlar