Futbol Ömer Üründül'den fedakarlık! Kolu askıda anlattı

Ömer Üründül'den fedakarlık! Kolu askıda anlattı

05.10.2022 - 09:20 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin en dikkat çeken mücadelesi Inter - Barcelona oldu. Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun gol attığı mücadeleyi yorumlayan Ömer Üründül'ün fedakarlığı gündem oldu.

Ömer Üründülden fedakarlık Kolu askıda anlattı

Şampiyonlar Ligi'nde Inter sahasında Barcelona'yı konuk etti. Inter'de koltuğu sallanan teknik direktör Simone Inzaghi'nin kurtacısı Hakan Çalhanoğlu oldu. Milli futbolcu mücadeledeki tek golü attı ve Barcelona karşısında İtalyan ekibine 3 puanı getirdi.

Haberin Devamı

ÖMER ÜRÜNDÜL'ÜN KOLU ASKIDA
Dev mücadeleyi spiker Müjdat Mustafa Muratoğlu anlatırken duayen yorumcu Ömer Üründül ona eşlik etti. Ömer Üründül'ün fedakarlığı ise sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıktı.

FAVORİSİ BARCELONA'YDI
Alp Özgen'in Şampiyonlar Lig'i maç anlatım odalarında dolaştığı esnada Inter-Barcelona maçının anlatılacağı odaya girdi. Ömer Üründül ile sohbet eden Özgen, Üründül'e mücadeleyi sordu. Üründül, "Favorim Barcelona, Brozovic'siz ve formsuz Inter'in bir şey yapacağını düşünmüyorum ama futbol bu. Hele Sporting Lizbon-Marsilya maçını izledikten sonra kesin konuşmak çok zor" ifadelerini kullandı.

Ömer Üründülden fedakarlık Kolu askıda anlattı

KOLU ASKIDA
Paylaşımda Ömer Üründül'ün görüntüsü dikkat çekti. Üründül'ün sağlık sorunu nedeniyle kolunu askıya aldığı fark edildi. Duayen isim yine de maç anlatmaya ara vermedi.

Haberin Devamı

"ŞAHANE GOL"
Inter'de Hakan Çalhanoğlu'nun Barcelona kalesini uzaktan avladığı gol sonrası Üründül'den mili futbolcuya övgü geldi. Üründül, "Şahane gol, hiçbir şey yapamaz bu topa hiçbir kaleci." dedi.

Çalhanoğlu attığı gol ile ilgili olarak mücadelenin ardından "Maçtan önce Onana, bana Stegen'in zayıf olan sağ tarafına şut atmamı söylemişti. Attım ve gol oldu" ifadelerini kullandı.

XAVI'DEN HAKEME ÖFKE
Barcelona Teknik Direktörü Xavi, maç sonrası hakeme tepki gösterirken gollerinin sayılmadığı Ansu Fati'nin eline çarpan top nedeniyle gollerinin iptal edilmesiyle ilgili, "Öz eleştiri elbette yapacağız, iyi oynamadık ama öfkeliyim. Ansu'nun eli topa çarptı mı bunu konuşalım. Buraya gelip konuşması gereken hakem. O, hiçbir şey söylemeden gidebiliyor" dedi.

Penaltılarının verilmediğini söyleyen Xavi, "Bir hentbol oynandığına inanıyorum. Hakemler futbolda önemli rol oynar ve bu nedenle verdikleri kararı açıklamak zorundadırlar. Ben sordum, bana bir şey açıklamak istemediler" ifadelerini kullandı.

Xavi, Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı ilk 3 deplasman maçının tamamını kaybeden ilk Barcelona teknik direktörü oldu.

Ömer Üründülden fedakarlık Kolu askıda anlattı

Yazarlar