Beşiktaş Once imza sonra transfer

Once imza sonra transfer

08.06.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ta pazartesi günü teknik direktör Abdullah Avcı ile Başkan Fikret Orman masaya oturacak. Tecrübeli çalıştırıcı oyuncu istediği mevkileri anlatacak, yönetim ise gidecek isimler için rapor isteyecek.

Once imza sonra transfer

SERDAR SARIDAĞ

Haberin Devamı

Abdulah Avcı ile anlaşarak Beşiktaş’ta yeni bir dönemi başlatan Başkan Fikret Orman, pazartesi günkü imza töreninin ardından tecrübeli teknik adamla transfer toplantısı yapacak.

Beşiktaş’taki mesaisi imzadan sonra resmen başlayacak olan Avcı, Fikret Orman ile yapacağı toplantıda, transferde öncelikli mevkileri masaya yatıracak. Öncelikle bütçeyi düşünen ve belirlenen rakamın üstüne çıkmak istemeyen Kartal’da, başarılı teknik adam oyunu iki yönlü oynayabilen bir orta saha oyuncusu ile sağ ve sol beklere mutlaka takviye yapılmasını isteyecek.

Alınacak beklerin ofansif özelliklerinin de olmasını isteyecek olan Avcı’nın, Adem Ljajic ve Oğuzhan Özyakup’u birlikte oynatmanın hesapları içerisine gireceği öğrenildi. Beşiktaş’a devre arasında gelmesine rağmen performansıyla alkış alan, fakat yüksek maliyeti nedeniyle transferinden vazgeçilen Kagawa’nın boşluğunu geçen sezon fazla forma şansı bulamayan Oğuzhan ile doldurmayı planlayan Avcı, bu neden ikilinin rahat görev yapmasını sağlayacak bir orta saha isteyeceği belirtildi.

Haberin Devamı

Yapılacak olan transfer zirvesinde en önemli noktanın ise gidecek futbolcuların olduğu bildirildi. Kasasını düşünen ve maaş baremini aşağıya çekmek için yüksek ücret alan bazı futbolcularla masaya oturacak olan yönetim, bu konuda da Abdullah Avcı’ya bilgi verecek.

İmza töreni pazartesi günü
Siyah-beyazlılar, 3 yıllığına anlaşma sağladığı teknik direktör Abdullah Avcı ile pazartesi günü sözleşme imzalayacak.
Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Vodafone Park’ta 15.00’te düzenlenecek imza töreninde Başkan Fikret Orman da hazır bulunacak.
İlk etap Avusturya’da
Teknik direktör arayışını Abdullah Avcı ile noktalayan ve tecrübeli çalıştırıcı ile yeni bir döneme girecek olan Beşiktaş’ın kamp programı da belli oldu. Siyah-beyazlıların yeni sezon için ilk olarak Avusturya’da güç toplayacağı ortaya çıktı. Kartal’ın iki etaptan oluşan ve toplamda 20 günlük bir kamp programı üstünde durduğu bildirildi.

Yazarlar