Beşiktaş 'Önder Özen'i ilk maçında üzeceğiz'

'Önder Özen'i ilk maçında üzeceğiz'

14.04.2015 - 13:21 | Son Güncellenme:

Önder Özen'in Kasımpaşa'ya teknik direktör olmasını idman bitiminde televizyondan duyan Beşiktaşlı futbolcuların, bu olaya hem sevindikleri hem de şaşırdıkları öğrenildi.

Önder Özeni ilk maçında üzeceğiz

Beşiktaş Kasımpaşa maçı hazırlıklarına devam ediyor. Slaven Biliç sabah yapılan ve 1.5 saat süren idmanda Kasımpaşa maçının taktiği üzerinde durdu.

Haberin Devamı

Koşu çalışması ve streching hareketleri ile başlayan idman kısa pas ve top kapma antrenmanı ile devam etti.Son bölümde oynanan taktik çift kale ve şut çalışması ile hazırlıkarın bugünkü bölümü tamamlandı.

İzinli olan Atiba, Gökhan Töre ve tedavileri devam eden Tolga, Cenk Gönen ve Veli idmanda yer almadı.

Bu arada Önder Özen'in Kasımpaşa'ya teknik direktör olmasını idman bitiminde televizyondan duyan siyah beyazlı futbolcuların bu olaya hem sevindikleri hem de şaşırdıkları öğrenildi.

Kendi aralarında kısa bir değerlendirme yapan futbolcuların Önder Özen'in teknik direktör olmasına sevindikleri ancak daha ilk maçtan da onu üzeceklerini söyledikleri bildirildi. Önder Özen geçtiğimiz sezon sportif direktörlük yaptığı Beşiktaş'tan İngiltere kampı esnasında istifa ederek ayrılmıştı.

Haberin Devamı

Beşiktaş Kasımpaşa hazırlıklarına yarın sabah yapacağı idman ile devam edecek.