Trabzonspor Onur ve Olcan için resmi açıklama!

Onur ve Olcan için resmi açıklama!

24.12.2013 - 08:06 | Son Güncellenme:

Trabzonsnpor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Beyaz TV'ye bağlanarak transfer söylentilerine nokta koydu.

Onur ve Olcan için resmi açıklama

Trabzonspor'da Süper Lig ekiplerinin transfer listesinde olduğu iddia edilen Olcan ile birlikte, İngiliz kulüplerinin yakından takip ettiği belirtilen kaleci Onur için başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan açıklama geldi.

Haberin Devamı

Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Futbol programına canlı telefon bağlantısı yapan İbrahim Hacıosmanoğlu, iki futbolcuyu da kesinlikle satmayacaklarını belirterek şu açıklamaları yaptı:

"Engin Baytar'la ilgilenmiyoruz. Olcan'ın adını kimse ağzına almasın. O bizim futbolcumuz ve sevdiğim bir kardeşim. Uzun süre bize hizmet edecek. Galatasaray'ın böyle bir talebi yok. İhtiyacımız olan oyuncuyu neden gönderelim. Onur'un serbest kalma maddesini kaldırdık. Ona 30 milyon euro verseler de göndermeyiz."

MANCHESTER UNITED YENİDEN HAREKETE GEÇECEK
BU arada bir süredir Onur Kıvrak'ı listesine alan İngiliz kulübü Manchester United'ın scout ekibinin yıldız kaleciyi transfer etmek için en kısa zamanda harekete geçeceği öğrenildi. Bordo-Mavili yönetimin Onur için 15 milyon Euro'luk bonservis bedeli istediği biliniyor. Bu arada M.United dışında Tottenham'ın da Onur'u yakından takip ettiği ve harekete geçmeye hazırlandığı iddialar arasında.

Haberin Devamı

Oktay Derelioğlu: İnanılmaz derecede çabuk
ONUR inanılmaz derece çabuk bir kaleci. Onur tüm kalecilerin önüne çıktı. Onur'un bu performansı sürerse Trabzonspor onu tutamaz. Her oynadığı maçta üzerine koydu.

İlker Yağcıoğlu: Çok daha iyi yerlere gelecek

ONUR'un kalecilik tekniği ve oyun sevgisi çok iyi. Aynı zamanda güçlü bir kaleci. Performansı bilhassa Avrupa'da böyle sürerse daha iyi yerlere geleceğine eminim.

Yazarlar