Trabzonspor Onurlu feda

Onurlu feda

09.01.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kötü bir sezon geçiren Trabzonspor’da Onur Kıvrak unutulmaz bir hareket yaptı. Bordo-mavililerin kaptanı, 2020 yılına kadar uzattığı sözleşmesinde 1 milyon euroluk indirime giderek büyük alkış aldı.

Onurlu feda

Trabzonspor, futbol takımının kaptanı Onur Kıvrak’ın sözleşmesini, yıllık ücretinde indirime giderek 2020’ye kadar uzattı. Kulübü için ‘feda’ diyen Onur Kıvrak, 3.2 milyon euro olan sözleşmesini 2.25 milyon euro şeklinde revize ederek unutulmaz bir harekete imza attı.

Haberin Devamı

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Onur Kıvrak’ın 31 Mayıs 2018’de sona erecek sözleşmesinin, 31 Mayıs 2020’ye kadar uzatıldığı belirtilerek, “Profesyonel futbolcumuz Onur Recep Kıvrak ile şirketimiz arasında mevcut, şirketimizin yıllık 3 milyon 200 bin auro mali yükümlülüğü olduğu ve 31 Mayıs 2018 tarihinde sona erecek olan sözleşme, şirketimizin yıllık 2 milyon 250 bin auro mali yükümlülüğü olacak şekilde revize edilerek 31 Mayıs 2020 tarihine kadar uzatılmıştır” denildi.

Kaptan Onur’un davranışının çok önemli olduğunun altını çizen kulüp basın sözcüsü Asım Örem ise, “Kaptanımız Onur Kıvrak, gerek sporcu kişiliği gerekse Trabzonsporluluğu ile örnek bir isim. Trabzonspor’un menfaatlerini kendi menfaatleri önünde tutmuş, bunu gerek saha içinde gerek saha dışındaki davranışlarıyla da göstermiştir. Kaptanımızla imzaladığımız bu yeni sözleşmeyle bağlarımız çok daha güçlenmiştir” dedi.

Haberin Devamı

Sadi Tekelioğlu, “Bugüne kadar futbolcular için iyileştirme olurdu. Onur, kulübü için iyileştirme yaptı” dedi.

Yazarlar