1.Lig Orduspor deplasmanda yenilmiyor!

Orduspor deplasmanda yenilmiyor!

09.12.2013 - 16:31 | Son Güncellenme:

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, bu sezon deplasmanda oynadığı 8 lig karşılaşmasında 7 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 22 puan topladı.

Orduspor deplasmanda yenilmiyor

Karadeniz temsilcisi, deplasmanda ortaya koyduğu mücadele ile dikkati çekiyor. Cumartesi günü deplasmanda Samsunspor'u 1-0 yenen mor-beyazlı ekip, deplasmanda maç kaybetmeden yoluna devam ediyor.

Haberin Devamı

Kulüp Basın Sözcüsü Adem Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Samsunspor karşısında kendileri için önemli olan 3 puanı aldıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Samsunspor ile Orduspor arasında oynanan maçta müthiş bir mücadele olduğunu dile getiren Türkmen, "Samsunspor yönetimine ve taraftarına misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz. Bu dostluğun bozulmayacağını gösterdiler. Sahada müthiş bir mücadele oldu. Takımımız 1-0 galip geldi ve bizim için çok önemli olan bir virajdı. Önceki senelerden kalan 29 puan fobisi vardı, bunu da aştık" dedi.

Devre arasına kadar kalan maçları en iyi şekilde bitirmek istediklerini anlatan Türkmen, "Ligin çok uzun bir maraton olduğunu söyledik. Gerçekten geride çok maç var ama takım halinde sahada mücadeleyi yansıtabilmek önemli. Devreyi bitirebildiğimiz en iyi puanda bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Türkmen, şehrin ileri gelenleri tarafından takıma gereken desteğin verilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Orduspor'un ligdeki deplasman maçları ve skorları şöyle:

Adanaspor-Orduspor:.............................(0-4)
Karşıyaka-Orduspor:...............................(0-1)
Kahramanmaraşspor-Orduspor:.............(2-3)
TKİ Tavşanlı Linyitspor-Orduspor:...........(0-1)
Denizlispor-Orduspor:..............................(0-1)
Boluspor-Orduspor:.................................(1-2)
1461 Trabzonspor-Orduspor:..................(1-1)
Samsunspor-Orduspor:............................(0-1)

Yazarlar