Futbol Orduspor ünvanını yitirdi!

Orduspor ünvanını yitirdi!

30.10.2012 - 13:29 | Son Güncellenme:

Bu hafta Orduspor'la birlikte Avrupa'nın üst düzey liglerinden 5 takım da namağlup unvanlarını kaybetti. Orduspor'un namağlup unvanını kaybettiği hafta sonunda, Avrupa'nın üst düzey liglerinde 4 takım daha namağlup takım olma unvanlarını yitirdi.

Orduspor ünvanını yitirdi

Geçtiğimiz hafta sonu Avrupa'da üst düzey liglerde haftaya namağlup giren 5 takım bu sezon ilk defa bozguna uğradı ve unvanlarını kaybettiler. 11 takım ise namağlup serüvenlerine devam etti. Orduspor ile birlikte, Bayern Münih, Vitesse, Bordeaux ve Chealsea unvanlarını kaybeyen takımlar.

Türkiye'de Spor Toto Süper Lig'e 9. haftaya namağlup giren Orduspor, Gaziantepspor'a deplasmanda 3-0 mağlup oldu ve Süper Lig'de namağlup takım kalmadı.

Almanya Bundesliga'da da geçtiğimiz hafta sonu 9. hafta karşılaşmaları oynandı. Bundesliga'nın yenilgisiz tek takımı Bayern Münih, sahasında Bayern Leverkusen'e 2-1 mağlup oldu ve ünvanını kaybetti. Bundesliga'da da böylece namağlup takım kalmadı.

Bir başka takımın unvan kaybettiği lig ise Hollanda oldu. Vitesse takımı ligde 9 haftadır mağlup olmazken 10. hafta mücadelesinde mağlup olarak namağlup ünvanını kaybetti.

Bir başka unvan kaybı yaşayan takım ise Fransa'nın Bordeaux takımı oldu. Ligue 1'de Basti'aya 3-1 mağlup olan Bordeaux Fransa 1. Ligi'nin 10. haftasında ilk mağlubiyetini aldı.

Avrupa'da haftanın maçında evinde Manchester United'a 3-2 mağlup olan Chelsea de ünvanını kaybeden takımlar arasında. Maviler 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada skoru 2-2'ye getirdi fakat sahada 9 kişi kaldılar ardından da 3. golü yediler. Chelsea'nin yediği üçüncü golde namağlup ünvanını kaybetmesine neden oldu.

Avrupadaki üst düzey liglerde 5 takımın namağlup olma ünvanını kaybettiği geçtiğimiz hafta sonu itibariyle 11 takım ise ünvanını korudu.

İspanya La Liga'da Barcelona ile Atletico Madrid, İngiltere Premier Lig'de Manchester City, Portekiz 1. Ligi'nde Porto ile Benfica, Belçika 1. Ligi'nde Genk, Hollanda Birinci Liginde Ajax, Fransa Ligue 1'de Paris Saint German, Yunanistan 1. Ligi'nde Olympiakos, Ukrayna 1. Ligi'nde Shaktar Donetsk, Danimarka Birinci Ligi'nde ise Kopenhag liglerinde namağlup serüvenlerini sürdürüyor.