Beşiktaş Orman'ın listesi hazır

Orman'ın listesi hazır

16.05.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Siyah-beyazlı kulübün patronu, listesinin ilk sırasına Abdullah Avcı’yı yazarken, ikinci basamağa Tayfun Korkut’u oturttu. Mircea Lucescu-Razvan Lucescu ikilisine çok sıcak bakan Orman’ın, Okan Buruk’u da takdir ettiği ortaya çıktı.

Ormanın listesi hazır

SERDAR SARIDAĞ

Haberin Devamı

Süper Lig’de son iki haftaya girilirken şampiyonluk ve Devler Ligi iddiasını koruyan Beşiktaş’ta, teknik direktör arayışları hız kazandı. Siyah-beyazlı kulübün geçtiğimiz pazar günü gerçekleşen kongresinde yeniden başkanlık görevine seçilen Fikret Orman’ın kafasındaki teknik adam listesini netleştirdiği aktarıldı.

Buna göre Başkan Orman’ın listesinin ilk sırasında Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı bulunuyor. Şenol Güneş sonrası Beşiktaş’ı Abdullah Avcı’ya teslim etmenin hesaplarını yapan Fikret Orman’ın, başarılı hoca için ısrarlı olduğu belirtildi. Başkan Orman’ın listesinde ikinci sırada Tayfun Korkut yer alıyor. Bundesliga’da daha önce Hannover 96, Kaiserslautern, Bayer Leverkusen ve Stuttgart gibi köklü kulüplerde görev yapan 45 yaşındaki Korkut’un en önemli adaylardan biri olduğu aktarıldı. Orman’ın daha önce Beşiktaş forması da giyen genç teknik adama oldukça sıcak baktığı vurgulandı.

Haberin Devamı

Listenin üçüncü sırasında Mircea Lucescu-Razvan Lucescu ikilisi var. Başkan Fikret Orman’ın, Mircea Lucescu’yu, Yunanistan’da Paok’u şampiyon yapan oğlu Razvan Lucescu ile birlikte göreve getirmenin hesaplarını yaptığı savunuldu. Listenin son basamağında ise Çaykur Rizespor’un başarılı teknik patronu Okan Buruk bulunuyor. Akhisarspor’la geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası’nı kaldıran, bu yıl da düşme hattında aldığı Çaykur Rizespor’u hızla üst basamaklara taşıyan 45 yaşındaki Buruk’un, Başkan Orman tarafından çok takdir edildiği bildirildi.