Beşiktaş Oscar Rodriguez: Guti Real’in başına geçebilir

Oscar Rodriguez: Guti Real’in başına geçebilir

28.02.2019 - 11:10 | Son Güncellenme:

Real Madrid genç takımında Beşiktaş yardımcı antrenörünün öğrencisi olan Oscar Rodrigues, “Guti, Real Madrid A takımının başına geçebilir” dedi.

Oscar Rodriguez: Guti Real’in başına geçebilir

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Real Madrid’den kiralık olarak Leganes takımında top koşturan Oscar Rodrigues, Beşiktaş yardımcı antrenörü Guti ile ilgili açıklamalarda bulundu. İspanyol teknik adamın, eflatun-beyazlıların genç takımını çalıştırdığı dönemden öğrencisi olan 20 yaşındaki futbolcu, eski hocasının geleceğinin Real Madrid olabileceğini dile getirdi.

Leganes’te bu sezon şu ana kadar 22 La Liga maçında forma giyen, 2 gol-4 asist kaydeden Rodrigues, kendisinin gelecek sezondan itibaren Real’de olmak istediğini söyledi. Şenol Güneş’in yardımcısı olarak siyah-beyazlılarda çalışmalarını sürdüren İspanyol çalıştırıcıyla ilgili de konuşan futbolcu şunları söyledi:

“Guti sevdiğim bir teknik adam. Real Madrid’de genç takımda önemli işlere imza attı ve ben onun tarzını, yaptıklarını beğeniyorum. Bizlere zamanında verdiği tavsiyeler de hatırımızda. Real Madrid A takımının başına geçebilir”.

Haberin Devamı

Oscar Rodriguez: Guti Real’in başına geçebilir