Galatasaray Osman Şenher: Galatasaray yerli ağırlıklı 3 oyuncu transfer edecek

Osman Şenher: Galatasaray yerli ağırlıklı 3 oyuncu transfer edecek

14.10.2022 - 08:51 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de geçen haftayı bay geçen Galatasaray, 10. haftada yarın Kayserispor'la deplasmanda karşılaşacak. Milliyet Gazetesi yazarı Osman Şenher, bu haftaki köşesinde sarı-kırmızılı takımın son durumunu masaya yatırırken, transferle ilgili bilgi verdi.

Osman Şenher: Galatasaray yerli ağırlıklı 3 oyuncu transfer edecek

Sezona dünyaca ünlü yıldızları kadrosuna katarak 'şampiyonluk' parolasıyla giren Galatasaray, geçen haftayı bay geçti. Sarı-kırmızılı takım, yarın saat 20.00'de renktaşı Kayserispor ile deplasmanda karşılaşacak. Milliyet Gazetesi yazarı Osman Şenher, bu haftaki köşesinde Galatasaray'ı değerlendirirken, transfer çalışmaları ile ilgili bilgi aktardı. İşte Osman Şenher'in 'Galatasaray'da Icardi-Mata heyecanı' başlıklı köşe yazısı... 

Haberin Devamı

"Kabul eden eder, etmeyen istediği eleştiriyi yapabilir. Süper Lig’in en iyi takımlarının başında Galatasaray geliyor. Her şeyden önce teknik olarak mükemmel futbolcular var. Gol yolları hariç takımın hiç bir sorunu yok. Biraz Kerem ve Yunus kıpırdarsa, toplar direkten dönmeyip kaleye girerse müthiş bir takım seyredeceğiz. 

Osman Şenher: Galatasaray yerli ağırlıklı 3 oyuncu transfer edecek

'ICARDI BÜYÜK FUTBOLCU'

Son hafta verilen bay arası sorunları olan futbolcuların bu problemlerini halletti. Başta Icardi... Bu çocuğa bir sürü şey söylendi, hakaretler yapıldı ama herkesin unuttuğu bir şey var; Icardi büyük futbolcu. O da oynamak istiyor. Şimdi problemlerinden arınmış bir Icardi’yi Kayseri maçında gerçek gücüyle hepimiz göreceğiz. Mata da Muslera ile beraber takımın gizli kaptanı. Hakiki bir 10 numara. Okan Buruk Mata ve Mertens’i beraber oynatmak için çareler arıyor, bunu biliyorum. Fakat üç yerli oynatma kuralını bugüne kadar bir türlü aşamadı. Kerem veya Yunus futbol çıtalarını biraz daha yükseltmezlerse Kazımcan’ı sol bekte Mata ile Mertens’i ise ilk 11’de görebiliriz.

Haberin Devamı

Osman Şenher: Galatasaray yerli ağırlıklı 3 oyuncu transfer edecek


Torreira ile Midtsjö orta sahanın kalbi ve çok başarılılar. Burada değişiklik yapılmayacağına göre büyük bir olasılıkla ya Kerem kulübeye gelecek ya da Kazımcan sol bek oynayacak. Başka bir çare de yok. Keşke Yusuf, Rashica ve Oliveira yerli kuralına takılmayıp oynayabilseler. Zaten aynı anda oynasalar, sarı-kırmızılılar Avrupa’nın sayılı takımlarından biri olur.

'YERLİ AĞIRLIKLI EN AZ ÜÇ OYUNCU TRANSFER EDECEK'

Devre arasına kadar Okan hoca böyle ufak tefek değişikliklerle takımı götürecek ama devre arasında ben Galatasaray’ın kadrosundan gidecek ve yerlerine gelecek bilhassa yerli ağırlıklı en az üç futbolcu olduğunu düşünüyorum. Bu söylediklerimin ne kadar gerçek olduğunu Çarşamba günü oynanacak kupa maçında herkes görecek. Bir de Danimarkalı stoper Mathias Ross’un, takımın geleceği için Galatasaray’a neler verebileceğini görmek adına Kastamonu maçını ben de iple çekiyorum. 

Yazarlar