Galatasaray çıtayı yükseltmiş

Haberin Devamı

Ligin sonu yaklaştıkça heyecan artıyor. Futbolcular da performanslarını yukarı çekiyorlar. Gerçek bir sol bek olan Köhn’den keşke Avrupa kupalarında yararlanılabilseydi. Ancak biliyorsunuz transferi geç kaldı. Rizespor karşısında harika bir gol attı, devamlı sol kulvarı ileri-geri çok iyi kullandı.
Orta sahada ise Kerem Demirbay ile Torreira resmen resital yaptılar. Kerem çok büyük bir usta. Daha yeni form tuttu, üç gol attı, takımının bundan sonraki maçlarında katkısı daha fazla olacak gibi görünüyor. Rakibe öyle pres yapıyorlar ki, aynı zamanda topu mükemmel diyebileceğimiz bir beceriyle kullanıyorlar. Abdülkerim ve Sanchez sakat, Okan hoca stoper mevkisine Berkan’ı koydu. Berkan da sakat arkadaşları kadar başarılı oldu.
Bu aralar Icardi çok eleştiriliyor. Evet geçen seneki Icardi olmadığını kabul ediyorum ama adam 10 numara mı oynuyor, santrfor mu oynuyor belli değil. Dün gece Torreira’ya asist yaptı, bir de gol attı. Herhalde kendisine yapılan eleştiriler bilinçli yapılıyor. Adam müthiş bir futbolcu. Mertens düşürülüyor, hakem penaltı veriyor. Icardi, Kerem Demirbay’ın elinden tutup ‘penaltıyı sen atacaksın’ diyor. Çok özel bir futbolcu.
Mertens olsun, Zaha olsun epey bir performans ortaya koyuyorlar. Hele Zaha oyuna girdikten sonra Rizespor defansına bir çok hata yaptırdı. Sağ bek Kaan Ayhan sakatlanıyor, önde oynayan Barış Alper bu mevkiye geçiyor. Ön tarafta nasıl oynuyorsa arkada da o şekilde başarılı oynuyor.
Burada Okan Buruk’u kutlamak lazım. Benim sağ bekim, sol bekim, iki stoperim sakat diye kesinlikle ağlamıyor. Sonuçta Rizespor’u da kutlamak gerekir. Kesinlikle defansif oynayıp, maçı çirkinleştirmediler. Onlar da gol atmak için uğraş verdi ama sarı-kırmızılılar çok kaliteli bir takım. Bunu da atılan gollerde zaten gördük.