Galatasaray Osmanlı nişanı

Osmanlı nişanı

20.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray sahasında Osmanlıspor engelini kolay geçti, maç fazlasıyla Fenerbahçe'yi geride bırakarak 3. sıraya yerleşti: 2-0

Osmanlı nişanı

NEVZAT DİNDAR - MAÇIN ÖYKÜSÜ

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı takım maça etkili başladı, Sneijder’in vuruşuyla skor avantajını yakaladı. Devre bitmeden Sinan Gümüş’ün klas golüyle farkı ikiye yükselterek rahatlayan Cim-Bom 2. devre kalesinde tehlikeler yaşasa da Muslera rakiplerine geçit vermedi, Aslan altın değerinde üç puanı cebine indirdi.

Galatasaray Türk Telekom Arena’da Osmanlıspor’u 2-0 yenerek artık tek hedefinin kaldığı üçüncülük yolunda önemli bir 3 puan aldı. Cim-Bom dünkü sonuçla beraber maç fazlasıyla Fenerbahçe’nin 1 puan önüne geçti.

7519 taraftarın izlediği maç Galatasaray yönünden tahmin edilenden kolay geçerken Sneijder yine golünü attı ve iyi oynadı. Sezonun yorgunu Osmanlıspor ise ligi kafasında çoktan bitirdiğini gösterdi.

Haberin Devamı

Sneijder 24. dakikada ceza sahası önünde topla buluşan Sneijder bekletmeden vurarak Cim-Bom’u öne geçirdi.

35’te ise Sinan Gümüş’ten Robbenvari bir gol izledik. Sağ çaprazdan topu alarak Osmanlı defansını ekarte edip Karcemarskas’ın sağından şık bir plase ile topu ağlara gönderdi. İkinci yarının başında önce N’Diaye sonra da Vrsajevic ile Osmanlıspor net iki pozisyona girerken Muslera kalesinde geçit vermedi. Osmanlıspor son bölümde iyice oyundan düştü.

Sarı-kırmızılılar final paslarında başarılı olabilse sonuç daha da farklı olabilirdi. Özellikle Rodrigues birkaç fırsat yakalayan isimdi.

Kalan dakikalarda gol gelmeyince Galatasaray karşılaşmayı 2-0 kazandı.

Osmanlı nişanı

Yazarlar