Fenerbahçe Ospina'dan flaş açıklama!

Ospina'dan flaş açıklama!

22.06.2015 - 09:02 | Son Güncellenme:

Copa America'da mücadele veren Kolombiyalı kaleci, Fenerbahçe ile ilgili sorulara yanıt verdi: "O işlerle menajerim ilgileniyor. Şu an tek düşüncem Kolombiya. Dikkatimi dağıtarak, takımıma ihanet etmem."

Ospinadan flaş açıklama

Fenerbahçe kalesi için ismi geçenlerden biri olan Kolombiya Milli Takımını'nın kalecisi David Ospina, Copa America maçları için yer aldığı Şili'de düzenlenen basın toplantısında soruları cevapladı. Peru ile oynayacakları kritik maç öncesi sözlerine rakibi överek başlayan Ospina, F.Bahçe'ye transfer olacağı sorusuna ise; "Transfer düşünecek durumda değilim. Bunu yaparsam takım arkadaşlarıma ihanet ederim. Tek konsantrasyonum milli takım. O işlere menajerim bakıyor. Ben de ona birşey sormuyorum" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

CECH TARİH VERDİ

F.Bahçe ile adı anılan bir diğer isim Petr Cech önemli açıklamalar yaptı. Arsenal'in de takibinde olan Chelsea'nin Çek kalecisi, "Takımımla birlikte Avustralya ve Tayland turuna çıktık. Bu turdan dönüşte bazı önemli isimlerle oturup konuşacağım. Chelsea ile bir yıl daha kontratım var ancak bu bir yere gitmeyeceğim anlamına gelmez. Transfer Temmuz'da başlıyor" dedi. İspanyol kaleci Casillas'ın transferi halinde ise 6 milyon Euro'luk maaşının yarısını Real Madrid ödeyecek.

(Sabah)

Yazarlar