Fenerbahçe Otel odasında şoke eden ölüm

Otel odasında şoke eden ölüm

14.01.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Genç Fenerbahçeliler taraftar grubunun lideri olan “Amigo Sefa” lakaplı Sefa Kalya hayatını kaybetti. Kalya’nın 45 yaşında hayata gözlerini yumması üzüntü yarattı.

Otel odasında şoke eden ölüm

Alınan bilgiye göre Taksim Meşrutiyet Caddesi’ndeki Peak Otel’e önceki gece saatlerinde gelen Kalya daha sonra odasına çıktı. Sabah saatlerinde Kalya’ya ulaşılamaması üzerine görevliler, polise haber verdi. Odasına girilen Kalya’nın yatakta olduğu ve vefat ettiği tespit edildi. Cumhuriyet Savcısı eşliğinde yapılan ilk incelemede Sefa Kalya’nın vücudunda herhangi bir darp ya da yaralanma izine rastlanmadı.

Haberin Devamı

Sefa Kalya’nın iki arkadaşı ile birlikte saat 19.05 sıralarında otele geldiği bir süre lobide oturduktan sonra tek başına odasına çıktığı belirlendi. Saat 23.40’da odasına ayran siparişi veren Kalya’nın kapıyı açmadığı bildirildi.

Sefa Kalya’nın cenazesinin otelden çıkarılışı sırasında iki grup arasında bilinmeyen nedenle bir kavga çıktı. Kavga sırasında bir kişinin bıçak çektiği görüldü.

Yönetimden başsağlığı

Fenerbahçe Kulübü internet sitesinden Sefa Kalya’nın vefatı nedeniyle bir başsağlığı mesajı yayınladı. Galatasaraylı taraftar grubu ultrAslan da, Sefa Kalya’nın vefatı nedeniyle sosyal medya hesabından, “Acınız, acımızdır” başlığıyla başsağlığı mesajı verdi.
Sarı-lacivertli takımın eski futbolcusu Alex de Souza ise instagram hesabından başsağlığı mesajı yayınladı.

Yazarlar