Beşiktaş Ozan Tufan adım adım Süper Lig devine! Transfer için görüşmeler başladı

Ozan Tufan adım adım Süper Lig devine! Transfer için görüşmeler başladı

04.01.2023 - 23:36 | Son Güncellenme:

Hull City forması giyen Ozan Tufan, bu sezon gösterdiği performans ile dikkat çekti. Süper Lig devinin listesinde olan tecrübeli futbolcu, kendisine gelen teklifi kabul ettiği öğrenildi.

Ozan Tufan adım adım Süper Lig devine Transfer için görüşmeler başladı

Championship ekiplerinden Hull City forması giyen Ozan Tufan, takımında gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Alınan haberde Ozan Tufan, Süper Lig devinin teklifini kabul etti.

Haberin Devamı

HULL CITY'DE 4 GOL ATTI

Geçtiğimiz yaz Fenerbahçe'den İngiltere Ligi ekibi Hull City'ye transfer olan Ozan Tufan, turuncu-siyah forma ile 22 maça çıktı ve 4 kez gol atmayı başardı. Orta alanda mücadelesiyle dikkat çeken Ozan Tufan'ın güncel piyasa değeri 3 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor.

Ozan Tufan adım adım Süper Lig devine Transfer için görüşmeler başladı

LIAM ROSENIOR'DAN AÇIKLAMA

Türkiye'de Ozan Tufan transferi haberlerinin çıkması Hull City Teknik Direktörü Liam Rosenior'a da konuyla ilgili soru soruldu. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Rosenior, "Bana gelen veya benim duyduğum bir şey yok. Spekülasyonlar olabilir ancak iyi bir teklif gelirse, bana bilgi verileceğinden eminim" dedi.

KESLER: OZAN'A İLGİ VAR

Hull City'nin Başkan Yardımcısı Tan Kesler, canlı yayımlanan bir programda açıklamalarda bulunmuştu. Kesler, Ozan Tufan, Doğukan Sinik, Oscar Estupinan, Benjamin Tetteh gibi isimlere teklif olup olmadığı yönünde gelen soruya, "Uluslararası liglerden büyük ilgi var ancak teklif yok" diye yanıt vermişti.

Haberin Devamı

'BEŞİKTAŞ, OZAN İÇİN RESMİ TEMASLARA BAŞLADI'

Hull City'nin yeni hocası Liam Rosenior tarafından pek ilk 11'de görev verilmeyen Ozan Tufan için yeni bir gelişme daha yaşandı.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Beşiktaş, Ozan Tufan için resmi temaslara başladı.

Ozan Tufan adım adım Süper Lig devine Transfer için görüşmeler başladı

GÜNEŞ İLE PARLAMIŞTI

2014-15 sezonunda Bursaspor'da Şenol Güneş'le çalışmaya başlayan Ozan, o tarihten sonra kariyerine farklı bir yön verdi. 2015'te Şenol hoca ile Bursaspor'da başarı yakalayıp, 7 milyon euroya Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. 2018-19 sezonunda Alanyaspor'a kiralanarak zor günler geçirdiği dönemde bile Şenol Güneş tarafından ay-yıldızlı kadroya davet edilen Ozan, bu sayede Fenerbahçe'ye güçlü bir geri dönüş yapmıştı. Tecrübeli çalıştırıcı sayesinde hem saha içi oyununu geliştiren hem de mental açıdan güçlenen Ozan Tufan, Almanya ve Sırbistan maçındaki golleriyle yine vitrine çıkmıştı.

OZAN TUFAN BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİNİ KABUL ETTİ

Ntv Spor'un haberine göre ise Beşiktaş, Ozan Tufan için Hull City ile görüşmelere başladı. Şenol Güneş’in kadrosunda görmek istediği Ozan, Beşiktaş’ın transfer teklifini kabul etti. Siyah beyazlıların Hull City ile anlaşması halinde Ozan Tufan sezon sonuna kadar kiralık olarak Beşiktaş forması giyecek.

Haberin Devamı

Ozan Tufan adım adım Süper Lig devine Transfer için görüşmeler başladı

SATIN ALMA OPSİYONU

DHA'nın haberine göre Hull City Başkanı Acun Ilıcalı ile bir görüşme gerçekleştiren siyah-beyazlı kulübün asbaşkanı Emre Kocadağ, milli oyuncu için resmi teklif yaptı. Beşiktaş'ta oynamaya sıcak bakan Ozan Tufan'ın satın alma opsiyonlu kiralanması bir numaralı seçenek durumunda.

Yazarlar