Fenerbahçe Ozan Tufan gripten çıktı

Ozan Tufan gripten çıktı

06.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de sağ bekte sıkıntısı daha da üst boyuta çıktı.Sakatlanan Şener üç hafta sahalardan uzak kalacağı belirtilirken, Van der Wiel ise disiplinsiz hareketleri sebebiyle kadroda düşünülmüyor. Bu nedenle Beşiktaş derbisinde mecburen Ozan Tufan oynayacak.

Ozan Tufan gripten çıktı

Fenerbahçe’de sağ bekte sıkıntısı daha da üst boyuta çıktı.Sakatlanan Şener üç hafta sahalardan uzak kalacağı belirtilirken, Van der Wiel ise disiplinsiz hareketleri sebebiyle kadroda düşünülmüyor. Bu nedenle Beşiktaş derbisinde mecburen Ozan Tufan oynayacak. Ancak futbolcunun gribal enfeksiyon yaşadığı ifade edildi. Düne kadar bu nedenle takımla antrenmanlara katılamayan Ozan, kendini toparlamaya başladı.

Haberin Devamı

Moussa Sow da, teknik direktör Advocaat ile özel bir görüşme yaparken, derbi maçta da forma beklediğini iletti. Hollandalı teknik adamla görüşen Sow, “Fenerbahçe’de kalmak istiyorum. Bu nedenle kendimi göstermem lazım. Oynadıkça daha iyi oluyorum. Bu nedenle görev almam gerekiyor” diyerek forma istedi. Advocaat’ın da futbolcuyu Aatıf’ın yerine sol kanatta görevlendirmeyi düşündüğü ifade edildi.

RvP coştu

Beşiktaş derbisi öncesi, Van Persie oldukça formda... Takım antrenmanlarının ardından özel gol vuruşu çalışmaları yapan futbolcu bu vuruşlarda yüksek isabet oranları elde etti.

Fenerbahçe’de sakatlığı bulunan isimlerden olumlu haberler gelmeye devam ediyor. Kjaer ve Hasan Ali’nin ardından Lens de dünkü çalışmaya çıktı. Hollandalı futbolcunun derbi maçta oynamasına engel bir durum kalmadı.

Yazarlar