Trabzonspor Özel adam Mas

Özel adam Mas

15.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bordo-mavililerin devre arasında kadrosuna katıp kısa sürede fayda sağladığı Emmanuel Mas, Arjantin Milli Takımı’ndan aldığı davet ile bir numaraya çıktı. 27 yaşındaki yıldız da Trabzonspor’a gelmesiyle bu başarıyı alarak büyük mutluluk yaşadı

Özel adam Mas

Trabzonspor’da sezonun ikinci yarısında gösterilen başarılı performans herkesi mutlu ederken, transferlerin katkısı da dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Özellikle devre arası döneminde gelen futbolculardan büyük fayda sağlayan bordo-mavililerde Emmanuel Mas ismi ön plana çıktı. Geldiği günden bu yana sürekli üzerine koyan ve kısa sürede camia tarafından benimsenen Mas’ın Arjantin Milli Takımı’na seçilmesi alkış topladı. Dünya futbolunun en önemli milli takımlarından biri olarak kabul edilen Arjantin’de bir Trabzonsporlu oyuncunun oynaması kulüp tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Öte yandan futbolcu tarafında da büyük bir mutluluk yaşanıyor. Milli takım başarısı için Avrupa futboluna açılmayı birinci hedef olarak gören 27 yaşındaki sol bek, Trabzonspor’a geldikten sadece 6 maç sonra bu başarıyı kazandı.Ayrıca hafta sonu Galatasaray ile yapılacak lig maçında da Arjantin hocası Edgardo Bauza tarafından takip ettirileceği kaydedilen Mas’ın hedeflerini artırdığı belirtildi.

Haberin Devamı

Daha önce San Lorenzo’da beraber çalıştığı Bauza ile milli takımda çalışacak Arjantinli yıldız, Manchester United’lı Marcos Rojo ile forma yarışı verecek.

‘41 bin 461’ çağrısı

Spor Toto Süper Lig’de Akhisar Belediyespor’u deplasmanda 3-1 yenerek çıkışını sürdüren Trabzonspor’da gözler Galatasaray maçına çevrildi. Başkan Muharrem Usta ve yönetim kurulu üyesi Gökhan Saral, teknik direktör Ersun Yanal ile ligin 25. haftasındaki Galatasaray maçı öncesi taraftarlara destek çağrısı yaparak 41 bin 461 seyirci kapasiteli Medical Park Arena’yı doldurmalarını istedi.
Kulüp başkanı Usta, Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Haftaya tarihi bir rekor kırmaya var mısınız? Hedef 41 bin 461” ifadelerine yer verdi. Yönetim kurulu üyesi Saral ise “Akhisar’da şanssızlığın belini kırdık, bir engeli daha aştık. Cumartesi yuvamızda Galatasaray maçımızda 41 bin 461 kişi kolbastıya hazır mıyız, var mıyız?” paylaşımında bulundu.