Galatasaray ÖZEL | Cedric Bakambu'nun geliş tarihi belli oldu! Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilecek

ÖZEL | Cedric Bakambu'nun geliş tarihi belli oldu! Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilecek

20.07.2023 - 19:20 | Son Güncellenme:

Halil Dervişoğlu ve Angelino'yu kadrosuna katan Galatasaray, Cedric Bakambu'yla da transfer için anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılıların el sıkıştığı yıldız forvetin İstanbul'a geliş tarihine MİLLİYET ulaştı.

ÖZEL | Cedric Bakambunun geliş tarihi belli oldu Şampiyonlar Liginde oynayabilecek

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın transfer için anlaşma sağladığı Cedric Bakambu'nun İstanbul'a geleceği tarih belli oldu. 32 yaşındaki santrforla transfer için anlaşma sağlayan sarı-kırmızılıların, yıldız oyuncuyu Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'ndaki Zalgiris maçının listesine dahil edeceği belirtildi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın transfer için her konuda anlaşma sağladığı Cedric Bakambu'nun yarın İstanbul'da olacağı aktarıldı. 32 yaşındaki santrforun UEFA listesine dahil edileceği öğrenildi.

Demokratik Kongolu santrfor, Birleşik Arap Emirlikleri temsilcisinde henüz herhangi bir maçta şans bulmadı. Sochaux altyapısında futbola başlayan Cedric Bakambu daha sonra Bursaspor'a transfer oldu. Yeşil-beyazlılarda gösterdiği performansla dikkat çeken Demokratik Kongolu santrfor ardından Villarreal'in yolunu tuttu. Çin temsilcisi Beijing Guoan, Cedric Bakambu için 40 milyon euro bonservis bedeli ödedi. 32 yaşındaki santrfor Marsilya ve Olimpiakos'ta da oynadı.

Demokratik Kongo Milli Takımı'nda 42 maçta şans bulan Cedric Bakambu, 15 gol atma başarısı gösterdi. 32 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri 5 milyon euro.

Haberin Devamı