Fenerbahçe ÖZEL | Ceyhun Fersoy: Aziz Yıldırım'ın sesiyle transfer yaptım | Belhanda tepkisi: Sen o formayla üçlü çektiremezsin

ÖZEL | Ceyhun Fersoy: Aziz Yıldırım'ın sesiyle transfer yaptım | Belhanda tepkisi: Sen o formayla üçlü çektiremezsin

30.01.2024 - 10:24 | Son Güncellenme:

Dizi ve tiyatro oyuncusu Ceyhun Fersoy, Skorer TV’nin konuğu oldu. Aynı zamanda Fenerbahçe Kongre Üyesi olan Fersoy, futbol gündemi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.  

Dizi ve tiyatro oyuncusu Ceyhun Fersoy, Skorer TV'ye özel açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Kongre Üyesi olan Fersoy, büyük çekişmeye sahne olan şampiyonluk yarışını değerlendirirken, Galatasaray'ın mevcut kadrosundan istediği oyuncuyu açıkladı.

Haberin Devamı

İşte Ceyhun Fersoy'un açıklamaları: "Son 3 maçtır Fenerbahçe'de biraz sıkıntı vardı ama bunlar olabilir. Şampiyonluk yolunda önemli olan 3 puan. İstatistiklere baktığımız zaman Fenerbahçe, şu anda Süper Lig’in en çok pozisyona giren, en çok şut atan, kalesinde en az pozisyon gören takımı. Bunlar çok değerli. O yüzden sabretmemiz gerekiyor. Zaten Fenerbahçe Kulübü ve taraftarları yıldız futbolculara alışık. Ancak şu son 2 yılda gelen oyuncuları önceden getirebilseydik, şu anda 2-3 şampiyonluğumuz daha olabilirdi. Sayın Başkan Ali Koç’un sonuna kadar arkasındayız. 3 yıldır doğru şeyler yaptığını düşünüyorum. Özellikle amatör branşlarda. Türkiye'de futbol önemli tabii. 

'F.BAHÇE TARİHİNİN EN İYİ KADROSU OLABİLİR'

Haberin Devamı

Fenerbahçe tarihinin en iyi futbol kadrosu bu olabilir şahsi görüşüm. Yedeğin yedeğinin yedeği var. Yedek kadrodaki futbolcuları 11 yapsan şampiyon olmasa bile ikinci ya da üçüncü olabilir.

ÖZEL | Ceyhun Fersoy: Aziz Yıldırımın sesiyle transfer yaptım | Belhanda tepkisi: Sen o formayla üçlü çektiremezsin

'SIKINTI LAF ATMALARDA' 

Fenerbahçe yaktı, Galatasaray da şampiyonluk meşalesini yakabilir. Sıkıntı bu açıklamalarda değil. Laf atmalarda. Karşı tarafı galeyana getirecek laflar. Bir takım kazanıyor, ama bir önceki hafta kaybetmiş mesela. Kazanırken kimse konuşmuyor. Acaba Premier Lig’de ya da Serie A’da bunlar var mı?  

BELHANDA TEPKİSİ

Selahattin Baki’yi çok severim. Hep görüşürüz sağ olsun. Fenerbahçe'nin içinden geldiği için taraftar ruhunu çok iyi bilen bir insan. Mesela Belhanda Galatasaray’da oynadı. Fenerbahçe de çok peşinden koştu hatta. Adana Demirspor formasını giydi. Forma üstündeyken gelip Galatasaray stadında üçlü çektiremezsin. Bence kural değil, ama şöyle bir şey olmalı. Bu takımlarda forma giymiş oyuncular eski takımlarına karşı forma giymemeli.  Akıllarda kimsede soru işareti olmasın.

'DENİZ TÜRÜÇ'ÜN BU KADAR AGRESİF OLMASINI ANLAMADIM'

Deniz Türüç’ün de ekstra motive olduğunu düşünüyorum. Çünkü yanlış hatırlamıyorsam Fenerbahçe’ye gelmek için çok çırpınmıştı. Haklı çünkü büyük bir kulüp. Galatasaray da olsa aynı şeyi yapardı. Ben geldiği zaman çok mutlu olmuştum çünkü sol ayağını çok iyi kullanan iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyordum. Ama bu kadar çok agresif olmasını anlamadım. Zaten Deniz Türüç’ün kırmızı kartla maçı bitirmemesi beni çok şaşırttı. Maç bitiminden sonra devam etti bir de. Yaptığının yanlış olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe'nin ekmeğini yemişsin sonuçta. Ancak Selahattin abinin taraftar bunu unutmasın dediğini de doğru bulmuyorum. Bence bir asbaşkan daha ılımlı olabilir. O laf dışında öncekilerinin hepsine imza atarım ama. Bu tamamen tansiyon ve nabızla alakalı. 

Haberin Devamı

ÖZEL | Ceyhun Fersoy: Aziz Yıldırımın sesiyle transfer yaptım | Belhanda tepkisi: Sen o formayla üçlü çektiremezsin

 

'İSMAİL KARTAL ILIMAN, SAKİN VE ANLAYIŞLI'

"İsmail hocanın bir yapısı var ve onu futbola da yansıttığını düşünüyorum. Ilıman, sakin, anlayışlı ve iletişimi de gerçekten iyi. Bazı futbolcularla haftada 2-3 kere özel konuşmalar yapıyormuş. Özellikle yabancı futbolcular sorduğumuz sorulara çok güzel yanıt alıyoruz diyorlar. Bence Samsunspor’daki baskıdan sonra özellikle sosyal medyayı takip ediyor mu etmiyor mu bilmiyorum ama Başakşehir maçında çift santrfor oynattı. Şuna çok eminim ama Samsunspor maçını Fenerbahçe kazanmış olsaydı Başakşehir karşısında yine aynı değişiklikleri yapacaktı. Dzeko'yu çıkaracaktı yani bence. Ama bu bile iyi bir şey. Hoca kendi söylüyor, ben de bazen dersler  alıyorum diye.

Haberin Devamı

'PUAN REKORU OLABİLİR'

Fenerbahçe eğer İsmail hoca ile şampiyon olursa bir rekor olacağını düşünüyorum. Puan rekoru olacağını düşünüyorum. Galatasaray ya da Fenerbahçe hangisi olursa olsun. Bu rekor da kolay kolay geçilemeyecek bence ve İsmail hoca için büyük bir artı olacak. Eli daha güçlü olacak bence. Bu transferlerin yüzde 80-85'ini İsmail hocanın yaptığını düşünüyorum. İsmail hocanın bir planı var. O da kanatları iyi kullanmak. Gollerin çoğu oradan geliyor. Rakipler bunu izliyor ve karşı koyamıyorlar. Fenerbahçe'nin çok güçlü bir oyunu var. Bir Oosterwolde ortaya çıktı. Bence şu anda İsmail hocanın eli kuvvetli, ama kafasında soru işaretleri vardır, iyi bir Oosterwolde kesilebilir mi diye. Ne yapacak ben de bilemiyorum. Ben herhalde Djiku’nun yanına Bonucci’yi koyardım. Bonucci’nin acayip bir cvsi var. Hocanın işi çok zor gerçekten.  

Haberin Devamı

ÖZEL | Ceyhun Fersoy: Aziz Yıldırımın sesiyle transfer yaptım | Belhanda tepkisi: Sen o formayla üçlü çektiremezsin

'G.SARAY'DAN TORREIRA'YI İSTERDİM'

Galatasaray'ın mevcut kadrosundan kesinlikle Torreira'yı isterdim. Şu an Galatasaray’ın kadrosundan Torreira’yı çıkartırsan o yapı yıkılır bence. Beşiktaş'tan ise Aboubakar’ı alırdım. Ben yıllardır Aboubakar diyorum. Çok beğeniyorum. Icardi'yi 11 oynatırım. Dzeko’yu yedek bırakırım. Aboubakar'ı satardım. Icardi’nin Drogbaların geldiği senedeki gibi iz bırakarak gideceğini düşünüyorum."

  

Yazarlar