Beşiktaş ÖZEL - Edwin van der Sar'dan Ersin Destanoğlu'na övgü! "Kendisi için fantastik olacak"

ÖZEL - Edwin van der Sar'dan Ersin Destanoğlu'na övgü! "Kendisi için fantastik olacak"

27.08.2021 - 17:09 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi'nde dün yapılan kura çekimi sonrası Beşiktaş, Sporting Lizbon, Ajax ve Dortmund ile eşleşti. Eşleşmeyi Skorer'e yorumlayan Ajax Kulübü Üst Yöneticisi (CEO) Edwin van der Sar, "Büyük kulüpler birbiriyle karşı karşıya gelecek." dedi. Ersin Destanoğlu'nu tanıdığını söyleyen Sar, "Genç bir oyuncu olarak böyle maçlarda oynamak güzel bir şey. Kendisi için fantastik olacak." ifadelerini kullandı.

ÖZEL - Edwin van der Sardan Ersin Destanoğluna övgü Kendisi için fantastik olacak

Senad Ok - Skorer

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi'nde dün yapılan kura çekimi sonrası Beşiktaş, Sporting Lizbon, Ajax ve Dortmund ile eşleşti. Ajax Kulübü Üst Yöneticisi (CEO) Edwin van der Sar, grubu Skorer'e değerlendirdi.

"Büyük kulüpler birbiriyle karşı karşıya gelecek"
"Grup C güzel bir takım. Büyük kulüpler birbiriyle karşı karşıya gelecek. Güzel karşılaşmalar izleyeceğiz. Dortmund, Ajax, Beşiktaş, Sporting Lizbon Tüm kulüpler iyi. İlginç bir grup."

"4-5 sene önce Fenerbahçe ile oynamıştık"
"4-5 sene önce Fenerbahçe ile oynamıştık. Bu yüzden kulüpler hakkında bir çok bilgiye sahibiz. Scout ekibimiz inceleyecek tabii ki."

"Ersin için fantastik olacak"
Ersin Destanoğlu’nu tanıyorum. Geçen sene iyi bir performans gösterdi maçlarda. Genç bir oyuncu olarak böyle maçlarda oynamak güzel bir şey. Kendisi için fantastik olacak.

Haberin Devamı

Necip ve Dorukhan'ın Fransızca İle İmtihanı