Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ederken forma lansmanı yapıldı ve Jhon Duran takıma katıldı. Sarı lacivertlilerdeki son gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok aktardı.
Senad Ok'un sözleri şu şekilde:
İMZALAR
Bundan sonra tek tek incelenecek imzalar. Ama tabii şöyle bir durum var aidatını yatıran üyeler üzerinden mi yoksa tüm üyeler üzerinden mi, tartışma bu. Ama bu süreç mahkemelik de olabilir yarın öbür gün bu imzaların incelenmesi, tek tek bakılması Temmuz, Ağustos, Eylül'e denk gelecek gibi durum oluyor. Sonrasında yeterli sayıda imza olursa muhalefetin söylediği gibi olursa bu sürecin mahkemelik olma ihtimali var. Daha önce alınan görüş var bu görüşte de genel olarak tüm üyelerin olmasına dair bir ifade var. Muhalefet de bunu tüzüğe göre olduğunu belirtiyor. Zor bir süreç Fenerbahçe'yi bekliyor ama imzalarla seçime gidilse de Eylül ayında da bu seçimin olma ihtimali çok yüksek zaten sayın Başkan Ali Koç da Eylül ayında seçim olacağını ifade etmişti. Buradaki konu şu imzalarla süreç seçime giderse sayın başkan aday olacak mı, olmayacak mı, çünkü biliyorsun sayın başkan toplanırsa aday olmayacağını söylemişti.
FORMALAR
Ben birinci formayı beğendim ama tanıtım filmi formaların önüne geçti sanki. İki sunum yapılıyor yönetime bu film oy birliği ile kabul ediliyor herkes çok beğeniyor. Oyuncuların bazıları geç gitmiş tatile bu reklam sebebiyle Talisca, Fred vs. Mourinho'ya bu iş söylendiğinde dünya çapında iş olur demiş.
TRANSFERLER
Fenerbahçe 1 Temmuz'da listesindeki ilk ismi yetiştirmek istedi o isim de Jhon Duran'dı. Sistemin en önemli oyuncusu alınmış oldu. Benim bildiği Duran'ın herhangi bir maaş kaybı olmadığı ve kiralama bedelinin olmadığı. Kulübün resmi açıklamasını beklemek lazım.
ASENSIO, DEFANS, KALECİ
L'Equipe'in haberine göre Fenerbahçe, Marco Asensio transferi için PSG'ye 15 milyon Euro'luk teklif yaptı.
Asensio gündemde. Fenerbahçe'nin teklifi oldu sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kaleci konusunda Uğurcan olmadı. Kaleye yerli bir isim istiyor Mourinho. İrfan Can birinci kaleci olursa şaşırmayalım. Skriniar'ın olma ihtimalini yüksek görüyorum maaş konusu var çözüldüğünde olma ihtimali yüksek.
Duran'dan sonra en sıcak Asensio. Asensio ikinci transfer olabilir Skriniar'dan bağımsız.
Szymanski'nin ayrılma ihtimali yüksek o da Livakovic gibi kulüp arıyor. Partey'i duymadım. Lucas Vázquez'in gerçekleşme ihtimali var. FIFA Kulüpler Dünya Kupası'ndan sonra sözleşmesi bitiyor hatta Haziran sonu ile bitti. Kyle Walker'dan bir dönüş yok. Asensio ve Lucas Vázquez'in olma ihtimalini yüksek görüyorum.