Fenerbahçe ÖZEL | Fenerbahçe'nin eski yıldızı Kim Min Jae gitti, Napoli bitti!

ÖZEL | Fenerbahçe'nin eski yıldızı Kim Min Jae gitti, Napoli bitti!

09.03.2024 - 11:39 | Son Güncellenme:

Napoli şampiyonluk sonrası sezonda yedinci sıraya kadar geriledi. Takımdan ayrılan Kim Min Jae'nin yokluğunun savunmaya darbe vurduğu belirtiliyor.

ÖZEL | Fenerbahçenin eski yıldızı Kim Min Jae gitti, Napoli bitti

İtalya'da 33 senenin ardından şampiyon olarak geçtiğimiz sezona damga vuran Napoli, bu sezon bir önceki sezonu mumla arıyor. Son olarak dün gece kendi sahasında Torino ile 1-1 berabere kalan Güney İtalya ekibi, inişli çıkışlı grafiğini sürdürüyor.

Haberin Devamı

Mavi-beyazlılar bu sonuçla birlikte Serie A'da yedinci sıraya kadar geriledi. Şampiyon takımın kadrosundan bazı oyuncularla yolların ayrıldığı ekipte, en çok ise Kim Min Jae'nin yokluğu hissediliyor.

Eski Fenerbahçeli futbolcu geçtiğimiz sezonki performansıyla şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuş, Serie A'da yılın savunma oyuncusu seçilmiş, ardından yaklaşık elli milyon euro bonservisle Bayern Münih'in yolunu tutmuştu.

Koreli stoperin yokluğunda Napoli bu sezon savunmada büyük sıkıntılar yaşıyor. Geçen sezonu 38 maçta 28 gol yiyerek bitiren Napoli bu sezon daha bitime 10 hafta kala 32 golü kalesinde gördü. Kim Min Jae'nin yokluğunun bu durumda büyük etkisi olduğu, deneyimli savunmacının gidişinin takıma darbe vurduğu belirtiliyor 

Yazarlar