Galatasaray ÖZEL | Galatasaray scout ekibinden Derrick Köhn'e Sacha Boey yakıştırması

ÖZEL | Galatasaray scout ekibinden Derrick Köhn'e Sacha Boey yakıştırması

11.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

“Boey’un sol bek versiyonu” olarak transfer edilen Derrick Köhn’nün Cim-Bom’da oynamayı büyük bir şans olarak gördüğü ve bu nedenle de çok çabuk motive olduğu belirtildi.

ÖZEL | Galatasaray scout ekibinden Derrick Köhne Sacha Boey yakıştırması

Galatasaray’ın devre arasında Bundesliga 2 ekiplerinden Hannover 96’dan 3.3 milyon euroya transfer ettiği Derrick Köhn’nün takıma hemen adapte olmasının nedeni belli oldu.

Haberin Devamı

Takımdaki hemen hemen herkesten büyük destek gören ve pozitif yapısıyla dikkat çeken Alman futbolcunun kendisini hemen takıma sevdirdiği belirtildi. Köhn’nün Galatasaray’da oynamayı büyük bir şans olarak gördüğü ve bu nedenle de çok çabuk motive olduğu bildirildi. Sarı-kırmızılı yönetim de Köhn’nün kısa süredeki performansından çok etkilendiği belirtildi.

Transfer edilirken scout ekibinin, “Boey’un sol bek versiyonu” yakıştırmasını yaptığı Köhn’nün bu şekilde devam etmesi halinde çok iyi rakamlara satılacağı vurgulandı. Galatasaray devre arasında Köhn’ü transfer ederken Bundesliga ve İtalyan ekipleri de devreye girmiş ancak oyuncu tercihini Galatasaray’dan yana kullanmıştı.

Antalya’da kamp planı

Haberin Devamı

Cim-Bom’da Teknik Direktör Okan Buruk’un, Kasımpaşa maçı sonrasında verilecek milli arada Antalya’da 5 günlük kamp planladığı belirtildi.Bu sezonki yoğun maç takvimi nedeniyle yorgun düşen oyuncularının kendine gelmesi ve toparlanması için 2 gün izin verme kararı alan Buruk, Rize karşılaşmasından önce de 2 gün tatil yaptırmış ve bunun karşılığını sahada almıştı. Tecrübeli çalıştırıcının, aynı taktiği Kasımpaşa müsabakasında da uygulamak istediği belirtildi.

Yazarlar