Galatasaray ÖZEL | Galatasaray teklif artırdı! İşte Leandro Paredes'e sunulan sözleşme şartları

ÖZEL | Galatasaray teklif artırdı! İşte Leandro Paredes'e sunulan sözleşme şartları

08.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Orta saha kurgusuna bir takviye yapmak isteyen Galatasaray'ın gündemindeki Leandro Paredes için teklif artırdığı ortaya çıktı. Sarı-kırmızılıların tecrübeli futbolcuya sunduğu sözleşmenin detaylarına MİLLİYET ulaştı.

ÖZEL | Galatasaray teklif artırdı İşte Leandro Paredese sunulan sözleşme şartları

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı. Orta saha rotasyonuna Leandro Paredes'i takviye etmek isteyen sarı-kırmızılıların tecrübeli oyuncuya yaptığı son teklif netlik kazandı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcuya sunduğu sözleşme şartlarına MİLLİYET ulaştı. Sarı-kırmızılıların başarılı orta sahayı kadrosuna katmak konusunda ısrarcı olduğu kaydedildi. İşte ayrıntılar...

KAAN AYHAN'IN BONSERVİSİ ALINDI

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon Sassuolo'dan zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralanan Kaan Ayhan'ın bonservisi alındı. Sarı-kırmızılılar, 28 yaşındaki savunmacı için Serie A ekibine 2 milyon 800 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon kiralık olarak takımdan ayrılan isimler de geri döndü. Sarı-kırmızılılarda Alexandru Cicaldau, Olimpiu Morutan, Emre Kılınç, Taylan Antalyalı, Christian Luyindama, Batuhan Şen, Alpaslan Öztürk ve Oğulcan Çağlayan takımla birlikte çalışmalara başladı.

Haberin Devamı

ÖZEL | Galatasaray teklif artırdı İşte Leandro Paredese sunulan sözleşme şartları

MOSTAFA, NANTES'TA KALDI

Süper Lig devinde geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 1 ekibi Nantes'a kiralanan Mostafa Mohamed'in sözleşmesindeki satın alma opsiyonu kullanıldı. Fransız ekibi, Mısırlı santrforun bonservisini 5 milyon 750 bin euro karşılığında aldı.

Okan Buruk'un kadroda düşünmediği ve sözleşmesi sona eren isimlerden Emre Taşdemir, Okan Kocuk, Juan Mata ve Bafetimbi Gomis ile vedalaşıldı. Öte yandan Milot Rashica ve Mauro Icardi'nin kiralık sözleşmeleri sona erdi.

ÖZEL | Galatasaray teklif artırdı İşte Leandro Paredese sunulan sözleşme şartları

ORTA SAHADA HEDEF PAREDES

Galatasaray'da orta saha kurgusuna takviye yapmayı hedefleyen kurmaylar Paris Saint Germain'den Leandro Paredes'i gündemine aldı. Lucas Torreira'nın sakatlığı sonrası Arjantinli yıldızın transferinin hızlandığı aktarıldı.

Galatasaray'ın aylardır gündeminde olan Leandro Paredes için çalışmalarını yoğunlaştırdığı öğrenildi. Lazio'nun da talip olduğu Lucas Torreira'nın sakatlığı sonrası Galatasaray'ın yeniden atağa kalktığı kaydedildi.

Galatasaray'ın Paris Saint Germain ile yaptığı pazarlıklarda sona geldiği belirtildi. Süper Lig devinin, Ligue 1 devine Leandro Paredes'in bonservisi için 5 milyon euro ödemeyi kabul ettiği aktarıldı. Sarı-kırmızılıların başarılı futbolcuyla yaptığı görüşmelerde teklifinde revizeye gittiği ortaya çıktı.

ÖZEL | Galatasaray teklif artırdı İşte Leandro Paredese sunulan sözleşme şartları

OLIVEIRA'NIN ŞARTLARI SUNULDU

Galatasaray'ın Leandro Paredes'e, Sergio Oliveira'ya sunduğu şartları önerdiği öğrenildi. Yıldız futbolcu daha önce yıllık 2 milyon 500 bin eurodan 4 senelik kontrat öneren sarı-kırmızılıların teklifini 2 milyon 750 bin euroya yükselttiği kaydedildi. Galatasaray'ın Leandro Paredes'e sunduğu sözleşmede bonus maddelerinin de bulunacağı ifade edildi. Sarı-kırmızılıların son teklifinin transfer konusunda kararsız olan oyuncunun düşüncesini etkileyebileceği aktarıldı.

Haberin Devamı

Hull City ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Lucas Torreira'nın Şampiyonlar Ligi'nde ikinci ön eleme turu maçlarında forma giyemeyeceği öğrenildi. Galatasaray'ın Leandro Paredes'i transfer ederek orta sahadaki bu sorunu bir an önce çözmeyi hedeflediği belitildi.

ÖZEL | Galatasaray teklif artırdı İşte Leandro Paredese sunulan sözleşme şartları

ORTA SAHANIN VAZGEÇİLMEZİ

Leandro Paredes geride kalan sezonda hem Paris Saint Germain hem de Juventus formaları giydi. 29 yaşındaki orta saha toplamda 39 müsabakada şans buldu. Leandro Paredes bu mücadelelerde 1 gol ve 2 asist üretti. Başarılı oyuncunun güncel piyasa değeri 12 milyon euro. Leandro Paredes'in Paris Saint Germain ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek.

Haberin Devamı

Boca Juniors'ta futbola başlayan Leandro Paredes daha sonra Chievo Verona, Roma, Empoli, Zenit, Paris Saint Germain ve Juventus formaları giydi. Başarılı oyuncu için toplam 69 milyon 250 bin euro bonservis bedeli ödendi. Tecrübeli oyuncu Arjantin Milli Takımı'nda 54 maça çıktı ve 5 gol attı.

Yazarlar