Galatasaray ÖZEL | Galatasaray'da Serge Aurier'in sözleşme detayları belli oldu! Didier Drogba etkisi

ÖZEL | Galatasaray'da Serge Aurier'in sözleşme detayları belli oldu! Didier Drogba etkisi

02.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sağ bekte büyük bir arayış içerisinde olan Galatasaray, listenin ilk sırasına Assignon’u yazmıştı. Ancak futbolcunun sarı-kırmızılılara gelmeyi kabul etmemesi üzerine, Aurier ile yarım sezonluk anlaşma sağlandı. Fildişi Sahilli oyuncu, Buruk’un listesinde 2 numaralı adaydı.

ÖZEL | Galatasarayda Serge Aurierin sözleşme detayları belli oldu Didier Drogba etkisi

Sacha Boey’u rekor ücretle Bayern Münih’e satan Galatasaray, yerini Serge Aurier ile doldurdu. Cim-Bom, Nottingham Forest’ta oynayan Fildişi Sahilli sağ bek ile anlaşmaya vardı.

Haberin Devamı

Rennes ile Assignon için temasta olan, ancak futbolcunun Premier Lig ekiplerinin ilgisi nedeniyle ikna edemeyen sarı-kırmızılılar, daha düşük maliyetli bir isimde karar kıldı.

SÖZLEŞME DETAYLARI 

31 yaşındaki oyuncu için Nottingham Forest’a herhangi bir bedel ödemeyecek. Galatasaray, yarım sezon için Aurier’e 650 bin euro verecek.

DROGBA İKNA ETTİ

Sarı-kırmızılıların bu transferinde eski yıldızları Didier Drogba’nın etkisi büyük oldu. Drogba’nın, vatandaşı olan Aurier’i telefonla arayarak, “Galatasaray’ın teklifini hiç düşünmeden kabul et” dediği öğrenildi.

UEFA'YA BİLDİRİLECEK

Galatasaray, Fildişi Sahilli futbolcunun ismini bugün UEFA’ya bildireceği yeni listeye de ekleyecek. Sarı-kırmızılıların bu liste için üç futbolcu değiştirme hakkı bulunuyor. Aurier aynı zamanda Ndombele ile Tottenham’dan takım arkadaşı...

Haberin Devamı

Sakatlığı nedeniyle 6 maç kaçıran futbolcu, iyileşmesinin ardından oynanan Brentford ve Arsenal karşılaşmalarında kadroya alınmadı.

Yazarlar