Galatasaray ÖZEL | Hamza Hamzaoğlu iddialı konuştu: Arda Güler'den sonra Fenerbahçe'nin yüzünü güldürecek

ÖZEL | Hamza Hamzaoğlu iddialı konuştu: Arda Güler'den sonra Fenerbahçe'nin yüzünü güldürecek

21.10.2023 - 08:00 | Son Güncellenme:

Son olarak Eyüpspor'u çalıştıran Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray - Beşiktaş derbisi, milli takım ve Fenerbahçeli futbolcularla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Skorer'e konuşan Hamzaoğlu, Fenerbahçeli yıldız için önemli bir iddiada bulundu.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Skorer’den Nergis Aşkın’ın konuğu oldu. Tecrübeli teknik adam milli takımdan derbiye kadar birçok konuya değindi.

Haberin Devamı

TEKLİFLER GELİYOR
Şu an dinleniyoruz diyelim gerçi çok yorulmadık. Futbol bizi yormuyor ancak insanlar yoruyor bizi. Dışarıdan takip ediyoruz diyelim. Bizim için de bir yenilenme oluyor. Bu arada teklifler geliyor tabii bazen bizim düşündüğümüz kulüplerden gelmiyor, bazen anlaşamıyoruz. Şimdilik böyle devam ediyoruz çalışmayı bırakmadık.

ARDA'DAN SONRA FENERBAHÇE'NİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK
Hamza Hamzaoğlu Fenerbahçeli Tadic, Dzeko ve Szymanski hakkında önemli ifadeler kullandı: Tadic çok önemli bir isim. Ben Galatasaray’dayken Ajax’ın bir maçını izlemiştim. Portföyüme aldığım bir oyuncuydu. Dzeko da düşündüğüm bir isimdi ancak bana göre en önemli isim forvet arkasında Szymanski. Bence müthiş bir oyuncu. Arda'dan sonra Fenerbahçe’nin yüzünü güldürecek bir oyuncu diye düşünüyorum. Çok yetenekli ve gole çok yakın bir oyuncu. Kerem gibi.

Haberin Devamı

ÖZEL | Hamza Hamzaoğlu iddialı konuştu: Arda Gülerden sonra Fenerbahçenin yüzünü güldürecek

FENERBAHÇE ŞAMPİYONLUĞA İNANMIŞ GÖRÜNÜYOR
Fenerbahçe bu sene iyi bir hava yakaladı. Oldukça motive görüyorum onları. Şampiyonluğa inanmış görünüyorlar. Tabii uzun bir yol ama burada yaşanacak olumsuzluklara verilecek tepki çok önemli bence sonuca varmak için. Ferdi'nin, İsmail’in çok önemli katkıları var bence. İyi bir takım oldu Fenerbahçe. Büyük ölçüde şampiyonluğun Fenerbahçe ve Galatasaray arasında geçecek fikrine katılıyorum.

ARDA GÜLER ÇOK DAHA İYİ DÖNEBİLİR
Arda genç oyuncu iyileşir. Bazen bu sakatlıklar oyuncuların fiziksel olarak daha çok güçlenmelerine de yardımcı olabiliyor. Arda bu süreci doğru değerlendirdiyse fiziksel olarak çok daha iyi bir Arda dönebilir sahalara.

MONTELLA DOĞRU HAMLE
Hamza Hamzaoğlu milli takımı ve Montella’yı değerlendirirken şu ifadeleri kullandı: Öncelikle hem milli takımımızı hem Montella’yı tebrik ediyorum. Kendisi benim takdir ettiğim bir teknik direktör. Eğer milli takımda bir yabancı hoca ile çalışılacaksa bu kişinin Montella olması doğru bir hamle ama bir tarafımda tabii Türk Milli Takımı’nda neden yabancı hocaya ihtiyaç hissediliyor, bizler bu kadar mı kötüyüz ya da neden bizler tercih edilmiyoruz diye düşünüyor. Ben Kuntz tercihi yapıldığında baya üzülmüştüm. Çünkü hiç mi teknik direktör kalmadı, bir sürü boşta çalışmayan, başarılı olmuş meslektaşlarımız var. Son zamanlarda teknik direktörlere yapılan bilinçli ya da bilinçsiz bir itibarsızlaştırma olduğunu düşünüyorum. Sanki teknik direktör çok önemli bir şey değilmiş gibi bir bakış açısı var. Bu mesleğin bir onuru gururu var.

Haberin Devamı

'BİZ DEMEK Kİ ORALARI HAK EDEMİYORUZ'
Montella doğru hamleler yaptı, doğru tercihler yaptı. Genç ama tecrübeli oyuncularımız var. Ben bu oyuncularla birlikte gelecek 10 yıllara damga vuracağımızı düşünüyorum. Montella'nın başarılı olacağına inanıyorum. Bundan sonra kendisini desteklemek hepimizin görevi. Ancak bir tarafım üzülüyor, kanıyor yani. Bizler demek ki daha çok geliştirmeliyiz kendimizi. Biz demek ki oraları hak edemiyoruz hak etmek için daha çok çalışacağız.

ÖZEL | Hamza Hamzaoğlu iddialı konuştu: Arda Gülerden sonra Fenerbahçenin yüzünü güldürecek

YARALI ASLAN TEHLİKELİ OLUR AMA YARALI KARTAL'I BİLEMİYORUM
Hamza Hamzaoğlu Galatasaray Beşiktaş derbisi hakkında ise şunları söyledi: Bu derbi en az geçen sene ki Galatasaray Beşiktaş derbisi kadar önemli. Geçen sene Okan Buruk için çok riskli bir maçtı. Bu sene de bence Beşiktaş için aynı durum söz konusu. Şenol hoca bıraktı ama Burak Yılmaz var. Mutlaka yeni bir teknik direktörle anlaşacaklar ama buradan sonra belki yetkili olarak devam eder Burak Yılmaz. Yaralı aslan tehlikeli olur ama yaralı kartalı da bilemiyorum.

Haberin Devamı

ABOUBAKAR TEHLİKELİ FORVET
Galatasaray’a karşı avantajları da var bu tür pozisyonda maça çıkmanın. Hem Burak daha motive olacaktır, oyuncular Şenol hocadan sonra daha bir motive olup kendilerini göstermek isteyeceklerdir. Çok güzel bir maç olacağını düşünüyorum. İki kadroyu da düşündüğümde çok gollü bir maç olacak gibi geliyor. Aboubakar gibi tehlikeli bir forveti var Beşiktaş’ın. Çok özel bir oyuncu. Aynı şekilde Galatasaray’da Icardi var. Her iki takım da rakip forvet oyuncularına fırsat vermeden oynayabilmeli. Gollü bir maç olacağını düşünüyorum. Favori Galatasaray ama bu maçların favorisi olmaz. Maçın içindeki gidişat belirler bazı şeyleri.

Haberin Devamı

BAYERN MAÇINDAN BERABERLİK ALINABİLİR
Hamzaoğlu, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile oynayacağı maç hakkında değerlendirmelerde bulundu.
'Zor ama imkansız değil diye düşünüyorum. Konu Galatasaray olunca Şampiyonlar Ligi’nde hiçbir şey imkansız değildir. Ben gruplardan çıkacağını düşünüyorum Galatasaray’ın. Bu maçta da en kötü bir beraberlik alabilir diye düşünüyorum. Kolay değil çok zor. Belki farklı mağlubiyette olabilir belki kazanabilir Galatasaray. Bayern Münih hiçbir zaman hafife alınacak bir rakip değil. Burada en çok güvendiğim şey bizim sahamızda ve seyircimiz olması. Bunun çok avantajı oluyor.'

 

ÖZEL | Hamza Hamzaoğlu iddialı konuştu: Arda Gülerden sonra Fenerbahçenin yüzünü güldürecek

VOLKAN DEMİREL ÖVGÜSÜ
Hatay, Volkan hoca ile birlikte sezona çok iyi başladı ve bunu sürdürebileceklerini düşünüyorum. Volkan hocanın bir röportajını izledim. Hatayspor Kulübü’nü de takdir ettim. Bütün transferlerde tek yetkili Volkan hocaymış. Konuşmaları dahi kendisi yapmış. Başarı tesadüf olmuyor hiçbir zaman. Volkan hocayı da kulübü de bu sene tebrik ediyorum.

HEPSİNİ OYNATIRIM
Aboubakar mı Dzeko mu, Icardi mi?

Ben üçünü de oynatırdım. Ben Umut Bulut, Adem Büyük, Kubilay Kanatsızkuş ve Tetteh dörtlüsüyle Malatya’da Fenerbahçe’ye karşı oynadım ve kazandım 4 forvetle. Elimde Dzeko, Icardi, Aboubakar varsa niye oturtayım kenarda? Ona göre bir düzen kurarım ve üçünü beraber oynatırım.

UMUT'A BUGÜN DE SAHİP ÇIKARIM
2014 yılında Umut Bulut yüzünden beni çok eleştirmişlerdi. Sözleşmesi otomatik uzadı diye. Ben de oyuncumu savundum diye eleştirilmiştim. Bugün Umut hala oynuyor. Gol atıyor, atmıyor. Umut’un yetenekleri kısıtlı ben Galatasaray’da oynarken de onu iyi ve yetenekli bir forvet oyuncusu olarak görmüyordum zaten ama Umut bir takım için ihtiyaç duyulduğunda oynatılabilecek bir takım oyuncusu. Ben her oyuncuma olduğu gibi o gün ona da sahip çıktım. Bugün olsa bugün de sahip çıkarım.

Yusuf Sarı da çok yetenekli bir oyuncu. Maçın gidişatında bir şeyleri çözemiyorsanız Yusuf size onu çözebilecek bir oyuncu.

Yazarlar