Galatasaray ÖZEL | Rakip takımdan itiraf: 'Galatasaray kazanırsa Slovenya'da şenlik olur'

ÖZEL | Rakip takımdan itiraf: 'Galatasaray kazanırsa Slovenya'da şenlik olur'

02.08.2023 - 15:46 | Son Güncellenme:

Ludogorets karşısında attığı 2 golle turu getiren Ljubljana takımı kaptanı Elsnik, Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'ndaki rakiplerinin belli olacağı Zalgiris-Galatasaray eşleşmesiyle ilgili konuştu, ana hedeflerinin Şampiyonlar Ligi olmadığı itirafında bulundu.

ÖZEL | Rakip takımdan itiraf: Galatasaray kazanırsa Slovenyada şenlik olur

UEFA Şampiyonlar Ligi 2’nci Ön Eleme Turu rövanş maçında bu akşam Zalgiris ile karşılaşacak Galatasaray, rakibini elemesi durumunda 3’üncü turda Olimpija Ljubljana ile eşleşecek. Sloven ekibi dün gece nefes kesen bir karşılaşmanın sonunda turu geçmeyi başardı.

Haberin Devamı

Bulgar ekibi Ludogorets'i 1-1 sona eren ilk karşılaşmanın rövanşında evinde ağırlayan Olimpija, son anda bulduğu golle skoru 2-1'e getirdi ve tur atladı. Ev sahibi ekipte iki gole de imzasını atan Timi Elsnik maçın adamı olurken, 90'da attığı golle de geceye nokta koydu. Bulgaristan temsilcisi ise uzatma dakikalarında penaltı atışından faydalanamayarak maçı uzatmalara götürme fırsatını tepti.

Günün kahramanı olan takım kaptanı Timi Elsnik, bir sonraki turdaki olası rakipleri Galatasaray'a yönelik değerlendirmede bulundu. Sloven basınındaki ifadelerinde Elsnik, bu akşam oynanacak maçtan da söz etti ve şunları söyledi:

'Galatasaray turlarsa Ljubljana'da şenlik olur'
"Zalgiris bir sürpriz yapar da turu geçerse, kendimizi onlara karşı favori olarak konumlandırmak zorundayız. Rakibimiz Galatasaray olursa Ljubljana'da şenlik olur, stadyum dolup taşar. Sonra İstanbul'a gideriz, orada da sanki Şampiyonlar Ligi'nde oynuyormuşuz gibi olur."

Haberin Devamı

ÖZEL | Rakip takımdan itiraf: Galatasaray kazanırsa Slovenyada şenlik olur

'Hedefimiz Avrupa Ligi'
Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda elenecek takım yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Elsnik bu konuda şunları söyledi: "Ljubljana'da bir Avrupa sonbaharı olacak ama elemeler henüz bitmedi. Hedefimiz Avrupa Ligi, Şampiyonlar Ligi'ne katılırsak da harika olur.

'Galatasaray favori, biz savaşacağız'
Olimpija Ljubljana'nın teknik direktörü Joao Henriques ise Zalgiris Kaunas'tan bahsetmeden, rakiplerinin sarı-kırmızılılar olması kesinleşmiş gibi konuştu. Portekizli çalıştırıcı şunları söyledi: "Avrupa sezonunu sonbahara kadar uzattık. Evet, Galatasaray favori olacak. Ama biz savaşacağız çünkü ilerlemek istiyoruz. Bunu başarırsak turlayacağımızı, en azından Avrupa Ligi'ne gideceğimizi biliyoruz."

Yazarlar