Fenerbahçe ÖZEL | Senad Ok canlı yayında Ocak bombasını açıkladı: Fenerbahçe'ye gelmek istiyor

ÖZEL | Senad Ok canlı yayında Ocak bombasını açıkladı: Fenerbahçe'ye gelmek istiyor

22.11.2023 - 12:37 | Son Güncellenme:

Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, Trendyol Süper Lig'de averajla liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe'de yaşanan sıcak gelişmeleri aktardı.

Trendyol Süper Lig'de zirvede yer alan Fenerbahçe, 26 Kasım Pazar günü Fatih Karagümrük'ü Kadıköy'de konuk edecek. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, Skorer TV'ye sarı-lacivertli takımda yaşanan son gelişmeleri aktardı.  

Haberin Devamı

A Milli Takım'ın 1-1 sona eren Galler maçını yorumlayan Ok, "Eleştireceğimiz tabii ki bazı şeyler var. Hoca 33. dakikada değişiklik yaptı. Ben olsam Zeki'yi alıp Cenk'i çıkarırdım. Hoca maçı izlemiyor kenarda, bu güzel. Olaya bizden farklı bakıyor. Klasik bir 9 numarası yok. Bizim düşündüğümüzden farklı şeyler düşünüyor. Vincenzo'nun anlamı kazanmaktan geliyor. Kazanan, fetheden kişi 'Fatih' anlamına geliyor" dedi.

'SALİH ÖZCAN'LA İLGİLİ GELİŞME YOK'

Senad Ok, Fenerbahçe'nin transfer çalışmaları ile ilgili şu bilgiyi verdi: "Salih Özcan'la alakalı bir gelişme yok. Bu, Fenerbahçe istemiyor anlamına geliyor. Salih'in devre arasında Türkiye'ye geleceğini zannetmiyorum. Becao, Ocak'ta dönecek ama nasıl dönecek bilmiyorum. Djiku Ocak'ta Afrika Kupası'na gidecek. Yönetimin kiralık yabancı stoperi arayışı var. Olursa, teknik direktör İsmail Kartal kanat forvet istiyor. Ama bu çok ekstra olabilecek bir durum. 

Haberin Devamı

ÖZEL | Senad Ok canlı yayında Ocak bombasını açıkladı: Fenerbahçeye gelmek istiyor

'KRUNIC, F.BAHÇE'YE GELMEK İSTİYOR'

Rade Krunic, Fenerbahçe'ye gelmek istiyor. Yaşanan sakatlıklar Fenerbahçe'yi 6 numaraya takviye yapmaya sevk etti. Krunic teknik direktör İsmail Kartal'ın 1 numaralı tercihi. Fenerbahçe 12-13 milyon eurolara kadar çıkmıştı. Ancak Stefanoi Pioli "Bana lazım" diyerek transferi veto etmişti. Milan ligde iyi gitmiyor, Pioli'nin koltuğu sallanıyor. Krunic Fenerbahçe'ye gelmek istiyor. Fenerbahçe devre arasında nasıl bir yol izler, bekleyip göreceğiz. Sıcak temasların yaşanmasını bekliyorum. Krunic'i izlemek isterim. Oyuncunun gelmek istemesi de önemli bir etken.

LIVAKOVIC MORAL BULDU

Livakovic dün Ermenistan maçında çok güzel bir kurtarış yaptı. Çocuk gibi sevindi. Geçenlerde Samandıra'ya milli takımdan kötü gelmişti. Hırvatistan bize ve Galler'e kaybetmişti. Livakovic'in o topu çıkarmasından sonra Fenerbahçe'de büyük sevinç var. Hırvat kalecinin lige pozitif döneceğini ifade edebiliriz.

ÖZEL | Senad Ok canlı yayında Ocak bombasını açıkladı: Fenerbahçeye gelmek istiyor

'DZEKO DİRİ DÖNECEK'

Edin Dzeko Fenerbahçe'ye tam konsantre. Hiçbir zaman milli takıma gitmemezlik yapmamıştı. İlk kez milli takıma gitmedi. Bosna Hersek'in yeni bir hocası var Savo Milosevic. Yeni bir düzen kuruyor. Dzeko, "Futbol oynamak istediğim sürece milli takımda oynamak isterim" diyor. Bu kez 'Çok şansımız kalmadı, milli takıma gitmeyeyim' dedi. Dzeko için milli ara iyi oldu. Aldığım bilgiler çerçevesinde antrenmanlarda çok iyi. Milli aradan sonra daha diri bir Dzeko izleyebiliriz.

Haberin Devamı

ÖZEL | Senad Ok canlı yayında Ocak bombasını açıkladı: Fenerbahçeye gelmek istiyor

'FERDİ'YE RESMİ TEKLİF YOK'

Ferdi'ye herhangi bir resmi teklif gelmediği bana söylendi. Ferdi ile alakalı sözleşmesinde bir çıkış maddesi olmadığı için Fenerbahçe ne kadar isterse o kadar ödemeleri lazım. Ferdi transfer işini çok fazla kafaya takmıyor. İyi de bir kontrat aldı. İlla ben 'Avrupa'ya gideyim' demiyor. Burada huzurlu. Çünkü bazı futbolcular gitmek istediği zaman kulüp sıkıntı yaşayabiliyor. Batshuayi devre arasında ayrılabilir. Geçen yaz döneminde Nottingham Forest'la parada anlaşamamıştı."

ÖZEL | Senad Ok canlı yayında Ocak bombasını açıkladı: Fenerbahçeye gelmek istiyor

 

Yazarlar