Voleybol ÖZEL | Simla Türker Bayazıt: Eda Erdem, Türk spor tarihinin en ikonik sporcusu

ÖZEL | Simla Türker Bayazıt: Eda Erdem, Türk spor tarihinin en ikonik sporcusu

04.09.2023 - 18:21 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Kulübü Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Simla Türker Bayazıt, Filenin Sultanları'nın tarihi zaferi sonrası SKORER'e konuştu. Avrupa Şampiyonluğu'ndan dolayı duyduğu gururu dile getiren Simla Türker Bayazıt, sarı-lacivertli takımda forma giyen Eda Erdem, Melissa Vargas ve Gizem Örge'ye de değindi. İşte detaylar...

ÖZEL | Simla Türker Bayazıt: Eda Erdem, Türk spor tarihinin en ikonik sporcusu

Filenin Sultanları, Brüksel'de unutulmaz bir başarı elde ederek tarihinde ilk kez Avrupa şampiyonu oldu. Tarihi zaferin ardından Fenerbahçe Kulübü Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Simla Türker Bayazıt, Skorer'den Mesut Aydın Kale'ye konuştu.

Haberin Devamı

Çok gururlu olduğunu dile getiren Simla Türker Bayazıt, sarı-lacivertli takımda forma giyen Eda Erdem, Melissa Vargas ve Gizem Örge için çok özel açıklamalarda bulundu. 

Simla Türker Bayazıt'ın açıklamaları şu şekilde:

 'EŞSİZ BİR ŞEY'

"Çok mutluyuz. Milli takımımızın başarısıyla gurur doluyuz! Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bu gurur tablosunda izimizin olması bizim için ayrıca da bir onur ve gurur kaynağı. Emeklerin, fedakarlıkların karşılık bulduğunu görmek eşsiz bir şey.

Haberin Devamı

Dün Kulübümüz bir açıklama yayınladı: Türkiye'nin kızlarına sonsuz başarılar dileriz, dedik. Bugün o kızlar gerçekten Türkiyemizin kızları oldular! Onların başarısının mutluluğunu 80 milyon birlikte yaşadık!"

Haberin Devamı

'SANTRARELLİ'Yİ TEBRİKL EDİYORUM'

"Kadın Voleybol Milli Takımımızı, tüm sporcularımızı, Takımımızın başantrenörü Daniele Santarelli’yi ve teknik kadrosunu tebrik ediyorum. Ülkemizi tebrik ediyorum! Ben de Belçika’da takımımızın yanındaydım, o heyecanı hep birlikte yaşadık, hop oturup hop kalktık ve sonu muhteşem oldu."

'TÜRK SPOR TARİHİNİN EN İKONİK SPORCUSU'

Kaptanımız Eda Erdem, Türk spor tarihinin en ikonik sporcusu. Hem Fenerbahçemiz’de hem de milli takımda yaptığı her şey için kendisine minnettarız.

ÖZEL | Simla Türker Bayazıt: Eda Erdem, Türk spor tarihinin en ikonik sporcusu

'GİZEM ÖRGE BENİ ÇOK DUYGULANDIRDI'

"Dün çok duygulandığımız anlar yaşadık. Gizem Örge’nin dünkü açıklamaları beni çok duygulandırdı, benim gibi birçok insanı da çok duygulandırdığını biliyorum. Gizem’in Fenerbahçemize olan bağlılığını zaten biliyordum ama dün beni gerçekten çok duygulandırdı. Gizem’in emeklerinin karşılığını alması hepimizi çok mutlu etti."

'VARGAS, FENERBAHÇE'NİN TÜRK SPORUNA ARMAĞANI'

"Melissa Vargas, Fenerbahçemizin Türk sporuna armağanı. Bizim gözbebeğimiz, bizim için çok ama çok kıymetli. Daha da iyi olacağına yürekten inanıyorum. İyi ki bizimle, Melissa Vargas’ın milli takımımızın çatısı altında nice başarılarını birlikte kucaklayacağız."

Haberin Devamı

ÖZEL | Simla Türker Bayazıt: Eda Erdem, Türk spor tarihinin en ikonik sporcusu

'YENİ NESİLLERE ÖRNEK OLDULAR'

Kadın Voleybol Milli Takımımızın tüm ekibinde, kaptanından en genç sporcusuna kadar inanılmaz bir sinerji ve inanç var, bu başarılar asla tesadüf değil.
Toplumumuz onları çok sevdi. Güzel enerjileri hepimize yansıdı. Atamızın her zaman vurguladığı gibi Türk kadınları neler yapabileceklerini tüm dünyaya gösterdiler. Yeni nesillere de örnek oldular.

'MEHMET AKİF ÜSTÜNDAĞ'I TEBRİK EDİYORUM'

"Bu güzel takımın başkanlığını yapan, iyi günde kötü günde, her anlarında yanlarında olan Türkiye Voleybol Federasyonumuzun Başkanı Sayın Mehmet Akif Üstündağ’ı ve kendisi nezdinde yönetim kurulunu da tebrik ediyorum."