Galatasaray Özgür Baran Aksaka: Hayalimizi gerçekleştirdik

Özgür Baran Aksaka: Hayalimizi gerçekleştirdik

24.09.2022 - 21:43 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Süper Lig'e verilen milli arada İstanbulspor'u konuk etti. Sarı-kırmızılılarda performansıyla dikkat çeken Özgür Baran Aksaka maçın ardından D-Smart'a konuştu.

Özgür Baran Aksaka: Hayalimizi gerçekleştirdik

Galatasaray'ın genç oyuncusu Özgür Baran Aksaka, İstanbulspor karşılaşması sonrası D-Smart'ın sorularını cevapladı. Taraftarların önünde sahaya çıkarak hayalini gerçekleştirdiğini belirten Özgür Baran Aksaka, "Okan hoca ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Galatasaray altyapısında oynayan her çocuğun hayali burada taraftarımızın önünde maça çıkabilmek. Ben ve arkadaşlarım bunu gerçekleştirdik. İstanbulspor zaten bir Süper Lig takımı. Bizim için hazırlık maçı değili lig maçı gibi oldu. Taraftarımızın müthiş desteği vardı. İlk yarıda mükemmel oynadığımızı düşünüyorum. İkinci yarıda oyuncu değişiklikleriyle beraber kopmalar oldu. Olabilir. Genel olarak sahada iyi bir Galatasaray vardı" dedi.

Haberin Devamı

Fredrik Midtsjö ve Juan Mata ile hafta içi antrenmanlarında özel olarak konuştuğunu belirten Özgür Baran Aksaka, "Hafta içi Fredrik ve Juan ile özel konuşmalarım oldu. Onlar bana yol gösterici oldular. Bugün de öyle oldu. Onlarla oynamak hayal gibi. Nereye baksam bir yıldız oyuncu var. Onlarla oynamak çok keyifliydi" açıklamasını yaptı.