Fenerbahçe Özgüven takviyesi

Özgüven takviyesi

19.11.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Yönetimi, takımı ayağa kaldıracak girişimlerde üzerine düşeni yaptı, oyunculara her fırsatta inandıklarını vurguladı.

Özgüven takviyesi

SENAD OK

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerdeki ana sorunun sportif değil, özgüven eksikliği olduğunu gören başkan Aziz Yıldırım ve arkadaşları, Sivasspor maçı öncesinde elinden geleni yaptı. Takıma moral aşılandı, futbolcular da uzun bir aranın ardından ilk kez birlikte yemeğe çıktı.

Fenerbahçe’de bugünkü Demir Grup Sivasspor maçı öncesi birçok önemli sıkıntı bulunurken, yönetim bu sorunların başında özgüven eksikliğinin geldiğini belirledi.

İstenen futbolu oynamakta zorlanan, iyi oynanan maçlarda skor elde etmeyen, Medipol Başakşehir, Kayserispor ve Osmanlıspor maçlarında son saniyelerde puan ya da galibiyetleri kaçıran takımda ciddi bir travma yaşanırken, başkan Aziz Yıldırım ve arkadaşları kolları sıvadı. Sarı-lacivertli yöneticiler Samandıra’ya yaptıkları son ziyaretlerde özgüven eksikliğini net şekilde gördü. Birçok futbolcunun bu sorunu yaşadığı, sorumluluk almaktan çekindiği ve bu nedenle kendi kapasitelerini yansıtamadığı tespiti yapıldı. Benzer sıkıntının teknik heyette de olduğu fark edildi.

Haberin Devamı

Önce başkan Aziz Yıldırım, tesislere çıkarma yaparak teknik heyet ve takımı ayağa kaldırmaya çalıştı. Yapılan görüşmelerde yönetimin takıma güvendiği ve bu durumdan çıkabilecek kapasitede oldukları vurgulandı.

Yönetim ve futbol takımı da dün öğle yemeğinde buluştu. Kritik maç öncesi yenen bu moral yemeğine yönetimi temsilen Ali Yıldırım ve Önder Fırat katıldı. Sarı-lacivertliler uzun bir aranın ardından ilk kez dışarıda birlikte yemeğe çıktı.

Fenerbahçe Televizyonu’na konuşan kaptan Volkan Demirel, birlikteliği pekiştirmek için böyle bir yemeğe ihtiyaç duyduklarını söyledi.

‘Onları üzüyoruz’
Taraftara çağrıda bulunan sarı-lacivertli futbolcu, “Tek takım Fenerbahçe ise, bizi mutlu eden yer burası ise hep beraber destek vermeliyiz. Onlar varken biz daha güçlüyüz. Evet, onları üzüyoruz, istedikleri gibi oynayamıyoruz ama bu durumdan hep birlikte çıkabiliriz. Taraftarıyla, futbolcusuyla, yöneticisiyle, hocasıyla el ele verip hep birlikte çıkarız. Daha önce bunları aşmış bir camiayız. Bunu yapabilecek kapasiteye sahip futbolcu grubuna sahibiz” dedi.

Haberin Devamı