Galatasaray Özkahya’ya tepki

Özkahya’ya tepki

16.02.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Akhisarsporlu Çağdaş Atan, “Hem G.Saray’la hem hakemle mücadele ettik. Net penaltıyı çalamadı” dedi

Özkahya’ya tepki

Akhisar Belediyespor’un tecrübeli oyuncusu Çağdaş Atan, hakem Halis Özkahya’yı sert bir dille eleştirdi. Özkahya’nın başarısız bir yönetim gösterdiğini kaydeden Çağdaş, “Biz hem Galatasaray’la hem de Halis Özkahya hocayla mücadele ettik. Bütün takdir haklarını Galatasaray’dan yana kullandı. Son dakikada bir penaltı pozisyonuz var ama çalamadı” dedi.
Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise Drogba’nın kalitesiyle maçı kopardığını söyledi. Genç hoca, “Futbolcularım maçı hiç bırakmadı, skoru değiştirmek için ellerinden geleni yaptı. Galatasaray lehine skorun değişmesi tamamen Drogba’nın kalitesiyle ilgili. Attığı gol kalite kokuyor. Galatasaray için müthiş bir oyuncu. Fatih Terim’i tebrik ediyorum, böyle bir oyuncuyu kadrosuna kattığı için” diye konuştu.

Haberin Devamı

Riera’ya kart yok
Maçın 53. dakikasında Galatasaraylı Albert Riera taç çizgisi kenarında Akhisarspor’un etkili ismi Kenan Özer’e sert bir faul yaptı. İspanyol futbolcu daha sonra yerde kalan rakibinin üzerinden atlarken sırtına da bastı. Yardımcı hakem Ali Saygın Ögel hemen bayrağını kaldırarak, hakem Halis Özkahya’yı uyardı. Ancak Özkahya, Riera’ya kart çıkarmadı.

Boya takviyesİ!

Akhisar Belediyespor-Galatasaray maçı öncesi zemini kısa süre önce yenilenen 19 Mayıs Stadı’nda çok ilginç bir olay yaşandı. Stat yetkilileri maçtan önce spreyle zeminin toprak kısımlarını yeşile boyadı. Bir görevli öğle saatlerinde zemine inerek çimin seyrek olduğu bölgelere sprey boya sıktı.
Bu işlemin Türkiye-Çek Cumhuriyeti milli maçından önce de uygulandığı ifade edildi. Akhisar Belediye Stat Müdürü Erkan Poğaçacı ise zemini boyamalarının söz konusu olmadığı söyledi. Akhisarlı yetkili, zemine gübre ve su karışımı bir sıvı püskürtüldüğünü dile getirdi. Manisa 19 Mayıs Stadı’nda alınan önlemlere karşın zeminin bir bölümünün toprak kaldığı gözlendi.

Yazarlar