Türkiye Kupası Özlenen tablo

Özlenen tablo

04.12.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

G.Saray Kulübü Sportif AŞ Yöneticisi Ali Dürüst, özlenilen Galatasaray’ı gördüklerini söyledi.

Özlenen tablo

G.Saray Kulübü Sportif AŞ Yöneticisi Ali Dürüst, özlenilen Galatasaray’ı gördüklerini söyledi. Dürüst, “Sahada görmek istediğimiz Galatasaray vardı. Reaksiyon veren bir ekiptik. İnşallah bu bir başlangıç olur. Hem hocamızı hem de takımımızı kutluyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray’ın başında ilk resmi maçına çıkan Hamza Hamzaoğlu, 4-2 kazandıkları karşılaşma sonrası adeta havalara uçtu. Büyük bir sevinç yaşayarak tribünleri tek tek dolaşan Hamzaoğlu, taraftarları selamladı.

"Hamzaoğlu doğru seçim"

Galatasaray’ın yeni Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’na en büyük destek, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’den geldi. Ay-yıldızlı ekipte iken yardımcılığını yapan Hamzaoğlu’nun arkasında olan Fatih hoca, “Ben kendisine inanıyorum” dedi.

Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen Dünya Engelliler Günü etkinliğine katılan ve burada konuşan Terim, “Hamza bence doğru bir seçim. Hamza başarılı olacaktır, inanıyorum. Hem karakteri hem de hocalığıyla... İnşallah ülkemize yeni bir başarılı hoca da katılmış olacaktır. Ben kendisine inanıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Terim’in yardımcılığından sarı-kırmızılıların teknik patronluğuna terfi eden Hamzaoğlu da dünkü Eskişehirspor karşılaşmasıyla Galatasaray’ın başında ilk maçına çıktı. 1991-95 yılları arasında Cim-Bom’da futbolcu olarak da görev yapan Hamza Hamzaoğlu, bu maçla, teknik direktörlük kariyerinin 200. resmi karşılaşmasına da çıkmış oldu. Daha önce Süper Lig’de 68, 1. Lig’de 74, 2. Lig’de 33 karşılaşmada teknik sorumlu olarak yer alan Hamzaoğlu, 25. Türkiye Kupası’na çıkmış oldu.

Yazarlar