Diğer P&G’nin desteğiyle madalya arayacaklar

P&G’nin desteğiyle madalya arayacaklar

15.06.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

P&G Türkiye’nin, ‘Olimpik Anneler’ projesi kapsamında desteklediği 11 milli sporcu, 21-30 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan 2. Avrupa Oyunları’nda mücadele edecek.

P&G’nin desteğiyle madalya arayacaklar

P&G Türkiye’nin, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) işbirliğiyle Türkiye çapında sürdürdüğü “Olimpik Anneler” projesi kapsamında desteklediği 31 milli sporcudan 11’i, Avrupa Oyunları için gün sayıyor. 50 ülkenin katılacağı 2. Avrupa Oyunları, 21-30 Haziran tarihleri arasında Belarus’un başkenti Minsk’te gerçekleştirilecek ve Türkiye’den 100’ün üzerinde sporcu yarışacak.

Haberin Devamı

P&G Türkiye Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu, P&G olarak projeyi; her güçlü sporcunun arkasında ondan daha güçlü bir anne olduğundan hareketle başlattıklarını hatırlatarak, “Projemiz kapsamında Olimpiyat Oyunları’nda yarışma potansiyeli olan genç sporcuları ve annelerini desteklemeyi sürdürüyoruz. İnanıyorum ki aralarından büyük başarılar elde eden sporcular çıkacaktır” ifadelerini kullandı.

Proje kapsamında desteklenen sporcular TMOK işbirliği ile kendi branşında gelecek vadeden ve Olimpiyat Oyunları’nda yarışma potansiyeli olan adaylar arasından seçilmişti. P&G’nin Olimpik Anneler projesi kapsamında desteklediği ve madalya kovalayacak sporcular şöyle: Ahmet Örken (Bisiklet), Evin Demirhan (Güreş), Busenaz Sürmeli (Boks), Yasemin Ecem Anagöz (Okçuluk), Mete Gazoz (Okçuluk), Neslihan Yiğit (Badminton), Burak Uygur (Karate), Bilal Çiloğlu (Judo), İrem Korkmaz (Judo), Ahmet Önder (Jimnastik), Buse Tosun (Güreş).

Yazarlar