Dünyadan Futbol Panathinaikos'ta Fatih Terim'den Marcao planı! Kiralama formülü

Panathinaikos'ta Fatih Terim'den Marcao planı! Kiralama formülü

30.12.2023 - 23:44 | Son Güncellenme:

Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Panathinaikos'ta Fatih Terim'in göreve getirilmesinin ardından transfer çalışmaları hız kazandı. Panathinaikos'un savunma hattına yapacağı takviye doğrultusunda Marcao'yu gündemine aldığı aktarıldı.

Panathinaikosta Fatih Terimden Marcao planı Kiralama formülü

Panathinaikos'ta Fatih Terim'in teknik direktörlük görevine getirilmesi sonrası transfer çalışmaları hızlandırıldı. Köln'den Dimitrios Limnios'u renklerine bağlayan Panathinaikos'un yeni hedefinin Marcao olduğu öne sürüldü.

Haberin Devamı

Yunanistan basınında yer alan habere göre; Erik Palmer-Brown ve Hördur Magnusson'un sakatlığı sonrası savunma hattına takviyede bulunmak isteyen Panathinaikos, Marcao'yu gündemine aldı. Sevilla'da sezon başında yaşadığı sakatlık nedeniyle forma şansı bulamayan Brezilyalı stoperin son Granada maçında yeniden sahalara çıktığı aktarıldı.

27 yaşındaki savunmacının sezon sonuna kadar kiralanmasının gündemde olduğu kaydedildi. Marcao'nun Fatih Terim nedeniyle Panathinaikos'a sıcak bakabileceği vurgulandı.

Marcao bu sezon Sevilla'da 1 maça çıktı ve 3 dakika sahada kaldı. La Liga temsilcisiyle sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek Marcao'nun güncel piyasa değeri 5 milyon euro.

Avrupa'da futbol oynamaya Rio Ave'de başlayan Marcao daha sonra Chaves ve Galatasaray'da da forma giydi. Marcao, geçtiğimiz sezon başında 13 milyon euro bedelle Sevilla'nın yolunu tuttu. Brezilyalı savunmacının bir sonraki satışından Galatasaray yüzde 10 pay alacak.

Haberin Devamı