Turkish Airlines Euroleague Panathinaikos'un yıldızından Ergin Ataman sözleri: Sistemine alışmak kolay değil!

Panathinaikos'un yıldızından Ergin Ataman sözleri: Sistemine alışmak kolay değil!

02.12.2023 - 12:20 | Son Güncellenme:

Sezon başında Anadolu Efes'ten ayrılarak Panathinaikos'un yolunu tutan Ergin Ataman'ın isteği doğrultusunda Kızılyıldız'dan transfer edilen Arjantinli guard Luca Vildzoa, tecrübeli başantrenör hakkında Sırp basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Panathinaikosun yıldızından Ergin Ataman sözleri: Sistemine alışmak kolay değil

Ergin Ataman ile THY EuroLeague'de 6 galibiyet 5 mağlubiyet alan ve 5'inci sırada bulunan Panathinaikos, tecrübeli başantrenör önderliğinde eski günlerine dönmek istiyor.

Haberin Devamı

Yunanistan'da lider Olympiakos'un ardında ikinci sırada bulunan Panathinaikos'ta Arjantinli yıldız Luca Vildoza, Kızılyıldız ile oynanan maçın ardından Sırp basınına Ergin Ataman ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Panathinaikosun yıldızından Ergin Ataman sözleri: Sistemine alışmak kolay değil

"IVANOVIC'IN DAHA FAZLA TAKTİĞİ VARDI"

Panathinaikos'taki başantrenörü Ergin Ataman ile geçtiğimiz sezon formasını giydiği Kızılyıldız'ın başantrenörü Dusko Ivanovic'i kıyaslayan Vildoza, Ivanovic'in bir koç olarak daha fazla taktiğe sahip olduğunu ifade etti.

Vildoza ayrıca Ergin Ataman'ın sistemine ayak uydurmakta zorlandığını da itiraf etti.

Luca Vildoza'nın açıklamaları şu şekilde:

"Ataman ve Ivanovic çok farklılar, Ivanovic'in bir koç olarak çok fazla taktiği var. Her oyuncunun takımda net bir rolü var ve dürüst olmak gerekirse ben buna alışmıştım. Bu nedenle Ataman'ın sistemine alışmak benim için kolay değil."

Haberin Devamı

Panathinaikosun yıldızından Ergin Ataman sözleri: Sistemine alışmak kolay değil

"KIZILYILDIZ FARKLIYDI"

Panathinaikos taraftarları ile Kızılyıldız taraftarlarını kıyaslayan Vildoza, "Taraftarlar hakkında bir şey söyleyemem, Euroleague'de Olympiakos'a karşı oynanan derbide çok güzel bir atmosfer vardı, dürüst olmak gerekirse Kızılyıldız'da oynarken hissettiğim duygular farklıydı. Şu anda takımla iyi gidiyoruz, taraftarlar her hafta stadı daha fazla dolduruyor. Ama duygular farklı. Kızılyıldız ile Pionir'de oynamak güzeldi." ifadelerini kullandı.

Yazarlar