Almanya Bundesliga Panzer'in yeni forması! Basına sızdı

Panzer'in yeni forması! Basına sızdı

20.05.2015 - 12:23 | Son Güncellenme:

Son Dünya Şampiyonu Almanya'nın, büyük gizlilikle hazırlanan EURO 2016'da kullanacağı forma sızdırıldı.

Panzerin yeni forması Basına sızdı

Onur Dinçer/Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Alman Milli Takımı'nın sır gibi saklanan forması deşifre oldu. Son Dünya Şampiyonu Panzerlerin, EURO 2016'da giyecekleri, uzun süredir üzerinde çalışılan forma Alman basınına düştü.

Adidas firmasından 400 çalışan ile 150 satış görevlisi, Berlin'de üç gün boyunca toplantı yaptılar. Yüksek güvenlik anlayışıyla hazırlanan formalar için çalışanların cep telefonları toplatıldı. Ayrıca toplantıya katılanlara sızdırmaları önlemek için gizlilik anlaşması imzalatıldı.

Ancak Kasım ayında lansmanı yapılması planlanan formanın kamuoyuna ifşa edilmesinin önüne geçilemedi. Brezilya'daki Dünya Kupası'nda kullanılan formada yer alan göğüs bölümündeki kırmızı geniş bantın kaldırıldığı yeni tasarımda, kar beyazı olarak nitelendirilen renge başvuruldu.

Haberin Devamı

Yan kısımlarda kol altından bele kadar inen siyah şerit dikkat çekti. Ayrıca kol uçlarında Alman bayrağını temsil eden sarı-kırmızı-siyah renk kombinasyonu tercih edildi. Yine kol bölümünün üzerinde, Almanya'nın Dünya ve Avrupa şampiyonluklarını kazandığı tarihilerin rakamları bulundu. Yeni forma Panzerlerin klasik formasına yakın, sade ve güzel olarak yorumlandı.

Yazarlar